"Lozul" cel mare, de la magazinul de jucării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia de la care s-a cumpărat biletul norocos funcţionează într-un magazin unde de sărbători e coadă la jucării, iar duminica e îmbulzeală la Loto Posesorul celor aproape 12

Agenţia de la care s-a cumpărat biletul norocos funcţionează
într-un magazin unde de sărbători e coadă la jucării, iar duminica e îmbulzeală la Loto

Posesorul celor aproape 12 milioane de euro ar putea locui sau munci în zona Piaţa Muncii-Baba Novac. Asta este zona care este acoperită de Agenţia Norocoasă de pe Mihai Bravu. De fapt, este vorba de un magazin de jucării al căror patroni au decis în 1999 să colaboreze cu Loteria Română. În urmă cu şase ani, un alt jucător care a intrat în magazinul de jucării a luat potul cel mare de la Loto.

Magazinul de unde a fost luat biletul norocos are un aer vesel. Cum intri, îţi atrag atenţia jucăriile şi păpuşile viu colorate. În colţ, un împătimit al jocurilor de noroc îşi toceşte degetele la maşina de jocuri electronice. În interior sunt două aparate de tipărire a biletelor la jocurile Loto. "Când e report se vând multe bilete la Loto, iar când sunt sărbători se vând multe jucării", ne spune Ofelia Tomescu, patronul magazinului.

"A fost coadă toată săptămâna"

Soţii Stelian şi Ofelia Tomescu au făcut fericit un jucător la Loto 6 din 49. Nu este singurul norocos care a cumpărat bilet din magazinul lor. "Au mai câştigat la categoria a doua şi a treia. Acum şase ani a câştigat cineva la categoria întâi, însă nu erau sumele atât de mari ca acum, să fie atâta publicitate ", ne spune Stelian Tomescu. Săptămâna trecută, micuţul magazine de jucării a fost sub asediul jucătorilor. "Am vândut 3.000 de bilete şi cred că ne-au trecut pragul peste 2.500 de oameni. Biletul câştigător a fost luat de la aparatul la care este soţia mea", adaugă Stelian Tomescu.

Cei doi nu îşi imaginează cum ar putea arăta câştigătorul, pentru că au văzut mii de feţe într-o săptămână. "E posibil să fie din cartier, dar la fel de bine poate fi de oriunde. De la noi îşi cumpără bilete şi cei care lucrează la băncile şi magazinele din zonă, dar şi la spital. Cine ştie cine este?", se întreabă soţii Tomescu.
Ofelia Tomescu a jucat şi ea la tragerea istorică de duminică, însă a nimerit numai un număr: 2.

Bucureştiul a fost norocos

La extragerea de duminică nu numai la 6 din 49 s-a adjudecat premiul cel mare, ci şi la Noroc. Biletul a fost luat de la o agenţie din sectorul 5, iar câştigul a fost de 178.500 de euro.

Premiul la 6 din 49 va intra însă în istorie ca cel mai mare câştig de când există Loteria Română, de 102 ani. După impozitare, câştigătorul la Loto va rămâne cu 9.361.560 de euro, bani pe care îi va primi într-un cont. Conducerea loteriei confirmă că potul cel mare a fost câştigat pe un bilet pe care s-au jucat trei variante simple.

La extragerea de duminică au mai existat alte două bilete pe care au ieşit cele şase norocoase, în Olt şi Alba, dar au fost scheme reduse, iar acestea nu au fost validitate. Toată isteria pentru sumele imense de la Loto a adus un câştig frumuşel şi Loteriei Române. Veniturile totale de anul trecut au fost de 41.145.000 de euro.

9,36 milioane de euro este suma care va intra în contul misteriosului câştigător

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite