Logodnicii minori din Strehaia, verificaţi dacă au făcut sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pamela va fi dusă la ginecolog

Părinţii minorilor au anunţat că vor colabora cu oamenii legii pentru a soluţiona dosarul penal în care se reclama că Pamela şi Dorin vor fi supuşi la acte obscene şi cea mai simplă cale este certificatul de virginitate al elevei de clasa a VI-a.
Pamela, eleva de clasa a VI-a din şcoala generală Strehaia-Mehedinţi, ce s-a logodit săptămâna trecută cu Dorin, nepotul prinţului Leo, va merge în cursul acestei săptămâni la ginecolog pentru o expertiză medico-legală care să dovedească dacă a întreţinut sau nu relaţii sexuale cu logodnicul ei. Acest demers este obligatoriu în cazul dosarului numărul 893/P/2006, aflat pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare la relaţii sexuale cu minori. Înainte de logodna celor doi, oamenii legii de aici au fost sesizaţi printr-un denunţ de către Ileana Mihai, care a reclamat că cele două familii vor organiza o nuntă şi că minorii vor fi supuşi la acte obscene. Cercetările în cauză sunt efectuate de către poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mehedinţi.
"Se fac verificări privind săvârşirea infracţiunii de instigare la relaţii sexuale între minori şi în acest context am cerut o expertiză medico-legală pentru a stabili dacă între cei doi minori au existat raporturi sexuale. Părinţii acestora ne-au anunţat că vor fi de acord şi vor colabora în acest sens. În funcţie de probatoriu şi de rezultatul expertizei, se va propune către procuror soluţia de începere sau nu a urmăririi penale împotriva celor găsiţi vinovaţi", ne-a declarat subcomisarul Toni Graf de la S.I.C. al I.P.J. Mehedinţi.
Contactat telefonic, Ion Frâncu, tatăl băieţelului care s-a logodit, ne-a spus că a stabilit cu părinţii Pamelei ca minora să fie dusă la ginecolog pentru a îndepărta toate suspiciunile care persistă în jurul logodnei. "Ne-am luat un angajament şi îl vom respecta. Acum suntem obosiţi după petrecere, dar în această săptămână, ori marţi, ori miercuri, vom merge cu Pamela la ginecolog să demonstrăm că este virgină şi că nu a întreţinut relaţii sexuale cu Dorin. Copiii vor merge în continuare la şcoală şi vor locui separat, aşa cum am promis. A fost doar o petrecere ţigănească prin care am anunţat că cei doi sunt arvuniţi", ne-a declarat, ieri, Ion Frâncu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite