Logodnă între Andrei & Anca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi formează un cuplu de aproape un an, deşi se cunosc de mai bine de doi. De Sfântul Valentin, Andrei i-a dăruit Ancăi inelul de logodnă. El e jumătatea albă a formaţiei Alb

Cei doi formează un cuplu de aproape un an, deşi se cunosc de mai bine de doi. De Sfântul Valentin, Andrei i-a dăruit Ancăi inelul de logodnă.

El e jumătatea albă a formaţiei Alb Negru, ea e din trupa A.S.I.A. S-au plăcut de la bun început, dar nu se poate vorbi despre dragoste la prima vedere pentru că, în opinia lor, dragostea e un lucru mult mai profund. Andrei mărturiseşte că "lucrurile au venit de la sine şi au decurs foarte natural". Deşi nu îi plac stereotipurile, Andrei a făcut o excepţie de această dată şi i-a dăruit Ancăi un superb inel de logodnă de Sf. Valentin. "Mi s-a părut cel mai potrivit moment pentru un astfel de gest".

Anca şi Andrei nu au stabilit data nunţii. "Deocamdată suntem foarte ocupaţi cu proiectele muzicale. A.S.I.A. pregăteşte un material nou, eu sunt în plină promovare atât cu trupa Alb Negru, cât şi cu proiectul Locomondo".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite