Un Logan al poliţiei s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism Dacia Logan destinat Poliţiei Rurale din judeţul Constanţa s-a răsturnat, ieri, la câteva minute după ce a fost preluat de beneficiari. Accidentul a avut loc pe Autostrada Soarelui

Un autoturism Dacia Logan destinat Poliţiei Rurale din judeţul Constanţa s-a răsturnat, ieri, la câteva minute după ce a fost preluat de beneficiari. Accidentul a avut loc pe Autostrada Soarelui la kilometrul 23+800, în linie dreaptă. Maşina rula în coloană când şoferul a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a intrat în şanţ apoi s-a răsturnat. Agenţii de poliţie care se aflau în maşină au scăpat doar cu câteva zgârieturi. Săptămâna trecută, un alt Logan aparţinând poliţiştilor ieşeni a fost implicat într-un accident asemănător.
Ambele maşini fac parte din lotul achiziţionat recent de Poliţia Română, numărându-se printre cele 300 distribuite, vinerea trecută, poliţiştilor din judeţele Constanţa, Călăraşi, Ilfov, Ialomiţa, Neamţ, Dolj şi Iaşi.
Alte 200 de autoturisme Logan au fost recepţionate, ieri, urmând a fi folosite de poliţiştii bucureşteni. Inspectoratul General al Poliţiei Române a achiziţionat 6.000 de autovehicule, din care 2.350 de autospeciale au fost repartizate structurilor de Poliţie Rurală, restul urmând să intre în posesia diferitelor structuri şi unităţi operative din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite