Locurile de cazare de la Bâlea Lac, rezervate cu o lună înainte de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii au rezervat cu o lună înainte de Sărbătorile Pascale toate locurile din cabanele situate la peste 2.000 de metri altitudine din Sibiu, atraşi de oferta unică a acestora - plajă

Turiştii au rezervat cu o lună înainte de Sărbătorile Pascale toate locurile din cabanele situate la peste 2.000 de metri altitudine din Sibiu, atraşi de oferta unică a acestora - plajă şi schi pe o zăpadă de peste doi metri, plus preparate din miei din Mărginimea Sibiului.

"Noi avem toate locurile deja rezervate. Oferta noastră este una bogată, atât cea culinară, cât şi cea de distracţie. Turiştii care vor veni de Paşte vor putea să mănânce preparate din miei din Mărginimea Sibiului, după reţete tradiţionale, cea mai bună brânză din ţară, păstrăv din păstrăvăria proprie şi alte mâncăruri după reţete originale", a declarat ieri un reprezentant al Cabanei Bâlea Lac.

O zi de Paşte, la peste 2.000 de metri altitudine, la Bâlea Lac, unde stratul de zăpadă măsoară acum aproape trei metri, costă cel puţin 1.500 de lei, cu mic dejun inclus.

Turiştii care vor urca la Bâlea Lac pentru a-şi petrece Sărbătorile Pascale vor putea aprinde lumânări în singura biserică de gheaţă din ţară, unde există un altar de gheaţă cu Iisus.

Schiurile, snowbordul sau bronzatul pe zăpada de peste doi metri sunt alte atracţii ale zonei. Zona turistică Bâlea este situată în judeţul Sibiu, la mică distanţă de o stână, recunoscută pentru mieii şi brânza făcută după reţete tradiţionale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite