Locuitorii din Suffolk cer ape limpezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ani întregi de neglijenţă au făcut ca habitatele din Suffolk şi Norfolk, două zone umede din Anglia, să devină din ce în ce mai vulnerabile. Poluarea, creşterea nivelului mărilor şi

Ani întregi de neglijenţă au făcut ca habitatele din Suffolk şi Norfolk, două zone umede din Anglia, să devină din ce în ce mai vulnerabile. Poluarea, creşterea nivelului mărilor şi cererea tot mai mare de apă ameninţă tot mai mult aceste zone care oricum sunt periclitate.

Câteva organizaţii de caritate au făcut presiuni asupra guvernului pentru ca acesta să prevină distrugerea totală a habitatelor. Aproximativ trei sferturi din Siturile de Inters Ştiinţific Special se află în condiţii nefavorabile. Organizaţiile de caritate cer guvernului măsuri pentru îmbunătăţirea calităţii apei şi renaturarea malurilor măcar pentru râul principal din zonă. Cel puţin 20 la sută din vizitatori ar putea să circule pe malurile lui cu bicicleta pentru ca astfel să fie redusă cantitatea de dioxid de carbon din regiune. (Francisca M. Catană)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite