Liviei Taloi îi place la turci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O vedeţi în serialul "Trăsniţi în NATO", la Prima TV. Livia Taloi, căci despre ea este vorba, şi-a serbat recent ziua de naştere. Însă de data aceasta într-o manieră diferită. Peste

O vedeţi în serialul "Trăsniţi în NATO", la Prima TV. Livia Taloi, căci despre ea este vorba, şi-a serbat recent ziua de naştere. Însă de data aceasta într-o manieră diferită. Peste hotare. Şi asta în urma cadoului primit din partea unei bune prietene, care i-a oferit o excursie de-un weekend în Turcia.

"Am fost cu o prietenă la Istanbul. Ea mi-a oferit cadou această excursie. Am stat puţin. Sâmbătă am plecat, dimineaţă, şi ne-am întors duminică noaptea", povesteşte Livia. Destul însă cât să se îndrăgostească de ţara renumită pentru comerţul pe care-l face. "Din păcate n-am apucat să vizitez şi celebrele bazaruri. Erau închise. Ce-i drept, aş fi vrut să stau mai mult, dar nu aveam timp. Luni trebuia să fiu înapoi la Bucureşti, căci aveam filmări". Chiar dacă nu prea a avut timp de cumpărături, Livia şi-a luat, pe lângă mici suveniruri, şi hăinuţe şi o narghilea. "E cu tutun de căpşune şi mere verzi. O să fumez din ea cu Dan (Lăzărică, iubitul ei, n.r.). Iar pentru el am mai cumpărat şi un chipiu specific turcesc", spune actriţa. "M-am plimbat până am făcut bătături. Dar tot n-am văzut tot. Abia aştept să merg din nou la vară".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite