Listă de aşteptare pentru "Biletul Ogică – OTV"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Diaconescu şi Stelian Ogică au dat, luni seara, startul unui experiment fără precedent: "Operaţiunea ". În nici patru ore, echipa "Diaconescu-Lazarus-Dorel-Ogică" a reuşit să strângă

Dan Diaconescu şi Stelian Ogică au dat, luni seara, startul unui experiment fără precedent: "Operaţiunea <> ". În nici patru ore, echipa "Diaconescu-Lazarus-Dorel-Ogică" a reuşit să strângă peste 30.000 de euro de la peste 170 de împătimiţi "lotomani". Alţi 250 de jucători, care au stat la coadă, au primit bonuri de ordine pentru a fi înscrişi, în seara următoare, pe "lista lui Ogică". Isteria acestora nu a ţinut cont sub nicio formă de avertismentul matematicienilor care spun că şansele de câştig sunt totuşi infime.

La ora fixată, 23.30, echipa de şoc, formată din Dan Diaconescu şi Luis Lazarus, pe de o parte, şi Stelian Ogică împreună cu Tudorel Constrantin, alias "Dorel", pe de altă parte, a explicat, punct cu punct, în ce constă planul "marelui bilet" la Loto 6/49: cât şi cum poate juca fiecare, respectiv minimum 100 de euro, echivalentul unei acţiuni, şi maximum 1.500 de euro, echivalentul a 15 acţiuni.

Contrar părerii statisticienilor, ei au susţinut că şansa de câştig este de 50 la sută. S-a vorbit, în mod repetat, şi despre riscurile şi avantajele acestei metode: a pierde toată suma jucată sau a câştiga minimum de patru ori suma investită. 17 şi 13, primele numere alese Nici nu a apucat bine echipa "Ogică-Diaconescu" să explice tainele "variantei celor 23 de numere", că sute de împătimiţi ai jocului 6 din 49, isterizaţi de comentariile în direct ale eroilor serii, Dorel şi Ogică, au dat buzna la OTV să depună cât îi lăsa buzunarul.

Cei mai mulţi depuneau, contra unei înscrieri pe un tabel şi a unei semnături că-şi asigură riscul pierderii sumei, câte 100 de euro. Au fost şi jucători care au depus 1.000 sau 1.500 de euro. Acestora li s-a cerut să indice şi câte un număr. S-au ales până acum două numere aşa-zis norocoase: 17 şi 13. Mulţi doreau să depună chiar şi mai mult. Permanent a existat un avertisment pe ecran care spunea că jucătorii pot pierde toată suma depusă.

Mulţi dintre jucători, mai ales cei cu sume mari, au fost intervievaţi. Din timp în timp, erau prezentate imagini cu oameni aşteptând în stradă sau pe scările blocului OTV. Potrivit lui Dan Diaconescu, "s-au strâns în jur de 30.000 de euro, de la 170 de persoane". Au rămas în stradă cam 250-270 de persoane. "Le-am dat numere de ordine la fiecare şi, începând de la ora 20.00, vom continua încasările în ordinea numerelor de pe biletele de ordine.

La suma de 137.000 de euro (n.r. - echivalentul în lei) ne vom opri pentru că, din păcate, în această variantă nu se poate juca o sumă mare. Vor fi, aşa cum am mai spus, 23 de numere pe câmpul A, care înseamnă 137.000 de euro, plus "varianta Dorel", de circa 2.000 de euro, pe câmpurile B şi C. Câştigurile se vor împărţi în funcţie de câte acţiuni are fiecare. Cel mai mult se poate câştiga cam 90.000 de euro în varianta marelui pot", ne-a mai declarat Dan Diaconescu.

Jucătorii, la mâna lui Ogică şi Dorel Ca o primă concluzie, ieri după-amiază, directorul OTV, Dan Diaconescu, ne-a declarat: "Banii au fost depuşi în numele lui Dorel, marele câştigător, şi vor fi păstraţi în seiful OTV. Numerele vor fi extrase/alese de Ogică şi Dorel şi vor fi afişate duminică la 14.05 sau, în varianta lui Ogică, la ora 18.30, dacă ne va permite loteria".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite