Licitaţii pe internet pentru case

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Licitaţii pe internet pentru case
Licitaţii pe internet pentru case

Reţeaua imobiliară CENTURY 21 a lansat o secţiune de licitaţii publice pentru proprietăţile de vânzare sau de închiriat, promovate pe portalul companiei. Licitaţia minimă reprezintă 50% din ceea ce solicită proprietarul pentru acea proprietate.

Citiţi şi

Cine dă mai puţin pentru o casă?

Licitaţia olandeză, un eşec imobiliar

Rezultatele acestor licitaţii sunt publice pentru toţi vizitatorii, nu doar pentru vânzători sau cumpărători. „Am decis ca preţurile şi chiriile licitate să fie publice tocmai pentru a oferi imaginea reală a pieţei imobiliare, care să surprindă atât oferta cât şi cererea de proprietăţi” a menţionat Gabriel Alexandru, vicepreşedintele CENTURY 21 România.

Metoda olandeză

Accesul la licitaţii este liber tuturor celor interesaţi să cumpere sau să închirieze o proprietate, singura condiţie fiind aceea de a avea un cont activ pe site. Sumele licitate sunt prestabilite şi încep de la preţul sau chiria cerută de proprietar. „Metoda de licitaţie aleasă este inspirată din modelul olandez de licitaţie, iar cotaţiile clienţilor sunt ordonate descrescător într-un tabel de licitaţii public, actualizat în timp real” a adăugat Alexandru. Fiecare licitaţie introdusă pe portal este validată de un responsabil din Reţeaua CENTURY 21.
Proprietarii ce doresc să participe la licitaţiile imobiliare online pot contacta un agent al companiei sau pot să îşi publice singuri proprietatea pe portalul www.century21.ro.
Century 21 Real Estate LLC  este unul dintre cei mai mari francizori mondiali din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare şi marketing. Reţeaua este alcătuită din 7.700 de agenţii imobiliare, pentru care lucrează circa 120.000 de specialişti, în 64 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite