Licitaţie cu suspans la Aeroportul Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrele companii de consultanţă KPMG şi PricewaterhouseCoopers sunt interesate să întocmească proiectul necesar obţinerii de fonduri europene pentru noua pistă a aeroportului clujean.

Celebrele companii de consultanţă KPMG şi PricewaterhouseCoopers sunt interesate să întocmească proiectul necesar obţinerii de fonduri europene pentru noua pistă a aeroportului clujean. Aeroportul a organizat o licitaţie pentru desemnarea consultantului la întocmirea acestui proiect.

Pe lângă cele două firme din aşa-numitul "Big 4" - grupul celor mai importante companii de consultanţă din lume - la licitaţie mai participă două firme din România şi un consorţiu româno-german. Miza este mare, valoarea contractului de consultanţă fiind de 300.000 de euro, fără TVA.

Câştigătorul licitaţiei trebuie să realizeze documentaţia necesară aeroportului pentru a obţine o finanţare de circa 90 de milioane de euro din fonduri structurale europene, în vederea construirii unei piste lungi de 3.500 de metri.
Deşi plicurile cu oferte au fost deschise în 6 iunie, comisia de evaluare nu a dat încă un verdict. "Cei din comisie au solicitat clarificări la o parte dintre participanţi", a explicat întârzierea directorul aeroportului, David Ciceo. Acesta a adăugat că firma câştigătoare va fi desemnată până la sfârşitul acestei luni..

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite