Liana Stanciu, singura vedetă de la TVR 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea emisiunii „Trenul vieţii“,  de la postul B1 TV,  şi-a luat încă o slujbă în televiziune: show-ul de divertisment „Club TVR 3“.  Liana Stanciu va prezenta, începând de mâine, de la ora 19.30, show-ul de divertisment „Club TVR 3“. Vedeta vrea să aducă un plus de notorietate postului public.

Oferta postului TVR 3 a venit într-un moment în care Liana Stanciu îşi dorea să realizeze o nouă emisiune de televiziune.
„Mă gândeam să mai fac ceva la B1, să mă implic într-un nou proiect, dar situaţia actuală nu permitea acest lucru.

Atunci a venit propunerea celor de la televiziunea publică şi mi s-a părut ceva special să priveşti la trecutul unor oameni cunoscuţi şi apoi să vezi cum sunt ei în prezent“, spune prezentatoarea.

Show-ul va fi o întoarcere la perioada de început în televiziune a Lianei Stanciu, o emisiune de varietate, cu poveşti interesante despre oameni.

Prezentatoarea le garantează viitorilor telespectatori că printre invitaţii show-ului se regăsesc oameni de calitate, din domenii diferite, care au lipsit în ultima perioadă de pe micile ecrane. Invitaţii primei ediţii vor fi Narcisa Suciu,
Johnny Răducanu, Ducu Bertzi, Viorica Flintaşu şi Andreea Bălan.

Show-ul de divertisment „Club TVR 3“ va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la ora 19.30. Doar ediţia de sâmbătă va fi prezentată de Liana Stanciu.

Avantaje de ambele părţi

Referitor la compatibilitatea dintre cele două colaborări, Liana Stanciu este de părere că aceasta poate fi benefică ambelor posturi.

„Cred că face bine şi unuia, şi altuia. Populaţia de la sat nu prea se uită la televiziunile comerciale, urmăreşte mai mult posturile publice.

Sper să-i fac pe oameni să mă urmărească şi la «Trenul vieţii». Pe de altă parte, publicul B1 este unul foarte dedicat. Poate o parte din telespectatorii mei fideli vor fi curioşi să mă vadă şi la noua emisiune“, spune Liana Stanciu.

Prezentatoarea a semnat un contract pe trei luni cu TVR 3. După această perioadă „de probă“, Liana va stabili împreună cu producătorii dacă acest proiect va continua.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite