Letiţia Enache îşi deschide afacere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea reality-show-ului "Nuntă în 48 de ore", difuzat de Prima TV, are planuri mari. Cele mai noi proiecte ale Letiţiei nu vizează televiziunea, ci domeniul afacerilor, ea

Prezentatoarea reality-show-ului "Nuntă în 48 de ore", difuzat de Prima TV, are planuri mari. Cele mai noi proiecte ale Letiţiei nu vizează televiziunea, ci domeniul afacerilor, ea intenţionând să îşi deschidă o firmă pentru organizarea nunţilor, dar şi o clinică de recuperare şi de întreţinere.

Ideea firmei care să organizeze nunţi i-a venit după ce a filmat jumătate de sezon din "Nuntă în 48 de ore". În ceea ce priveşte clinica de recuperare, aceasta este o dorinţă mai veche de-a Letiţiei. "Pentru o astfel de clinică e nevoie de mulţi bani şi de mult timp, iar eu mi-am dorit să fiu împreună cu Vlad (n.r. fiul ei) în primii lui ani", ne-a spus Letiţia.

A fost Miss Boboc

Debutul Letiţiei în televiziune s-a produs la emisiunea "Vrei să fii miliardar?", la ediţia dedicată deţinătoarelor titlului de Miss din facultăţi. Şi, pentru că a fost Miss Boboc, simpatica brunetă s-a prezentat la concurs. Ar fi câştigat 60 de milioane de lei, dar, pentru că a greşit răspunsul, a rămas doar cu 30 de milioane de lei. După această emisiune, i s-a propus să lucreze pentru Prima TV. Aici l-a cunoscut pe Răzvan, cel care avea să îi devină soţ. Acum, se poate considera cea mai fericită femeie: are o căsnicie minunată, un fiu de doi ani şi jumătate şi o carieră frumoasă.

Fişă de prezentare

Letiţia Enache, fostă Beraru, a absolvit Facultatea de Fiziokinetoterapie din cadrul Facultăţii de Medicină. Prima emisiune prezentată de Letiţia la Prima TV a fost "Te iubesc". A urmat calupul de ştiri sportive de la Focus Plus, apoi rubrica meteo din cadrul jurnalelor de ştiri. Pe lângă televiziune, Letiţia a cochetat şi cu modelingul. A colaborat cu Irina Schrotter, Doina Levintza, Dada, I.D. Sarrieri, Cătălin Botezatu. În copilărie, părinţii ei au înscris-o la gimnastică ritmică. I-a plăcut foarte tare, ba chiar s-a ales cu o medalie de bronz la campionatele naţionale de gimnastică. A abandonat sportul în clasa a XII-a, pentru că a acordat mai multă atenţie "bacului".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite