Leonard Cohen, în genunchi la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectatorii l-au ovaţionat pe muzician tot timpul concertului
Spectatorii l-au ovaţionat pe muzician tot timpul concertului

La doar o zi după ce a împlinit 78 de ani, cântăreţul canadian Leonard Cohen a susţinut, sâmbătă seară, în Piaţa Constituţiei din Capitală, un concert care a durat peste trei ore, făcând o singură pauză de 15 minute.

Leonard Cohen i-a încântat pe cei 15.000 de spectatori cu piese din cele mai diferite stiluri muzicale - de la blues, jazz şi country până la vals, tango şi gospel - cărora le-a imprimat nota personală inconfundabilă.

Publicul din Piaţa Constituţiei a aplaudat în picioare prestaţia artistului, care s-a declarat foarte încântat de căldura cu care a fost primit la cel de-al treilea concert susţinut la Bucureşti. La sfârşit, după ce a onorat două bisuri, legendarul cântăreţ s-a aşezat în genunchi şi, cu capul descoperit în semn de respect, a mulţumit publicului pentru prezenţă şi pentru „privilegiul şi onoarea de a cânta în România". „Nu am apucat să vă spun cât de frumoşi sunteţi.

Mulţumesc pentru primirea călduroasă! A fost un privilegiu să cânt pentru voi!", a mărturisit Leonard Cohen.

Prestaţie impecabilă, organizare defectuoasă

Dacă prestaţia artistului a fost considerată impecabilă, organizarea concertului din Piaţa Constituţiei a lăsat de dorit. În primul rând, spectacolul a început imediat după ora 20.00, deşi pe bilete era trecută ora 20.30, ceea ce a produs îmbulzeală la intrare şi haos în perimetrul alocat publicului.

De asemenea, mulţi spectatori au reclamat proasta semnalizare a sectoarelor şi numărul insuficient de plasatori, astfel că, în timpul primelor cinci melodii, oamenii încă îşi căutau locurile de pe bilet.

15.000 de spectatori au asistat la concertul lui Leonard Cohen din Piaţa Constituţiei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite