Legiştii, ajutaţi de ciocli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul de Medicină Legală Suceava va încheia contracte cu mai multe firme de pompe funebre din judeţ care să transporte persoanele decedate la morgă pentru efectuarea necropsiei. Măsura a

Serviciul de Medicină Legală Suceava va încheia contracte cu mai multe firme de pompe funebre din judeţ care să transporte persoanele decedate la morgă pentru efectuarea necropsiei. Măsura a fost gândită pentru că SML are o singură maşină de transport cadavre, care deserveşte doar municipiul Suceava şi comunele învecinate.

Pentru fiecare zonă a judeţului unde există morgă va acţiona câte o firmă de pompe funebre. Transportul va costa 74 de lei, indiferent de distanţă. Taxa va fi plătită de familia decedatului. "După ce vom încheia contractele, poliţiştii vor putea suna la orice oră pentru a chema maşina să ridice cadavrul", a spus Lăcrămioara Balan, şeful SML Suceava.

Improvizaţie

Când sistemul gândit de SML Suceava va fi pus în aplicare, autopsiile făcute în spatele şurii sau în curtea decedatului, sub ochii rudelor şi ai vecinilor, vor deveni amintire. Au fost şi situaţii în care cadavrele au fost duse la morgă cu maşini de ocazie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite