Lecţii gratuite de skate, pentru pici (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câţiva tineri braşoveni, împătimiţi ai skateboarding-ului, au pus în practică o idee inedită. Tinerii au început să dea lecţii gratuite de skate în Centrul Civic.

Copiii, de toate vârstele, s-au întrecut în echilibru şi îndemânare pe pistele special amenajate.

image

„Ficare lecţie începe cu încălzirea, după care trebuie să alegem mai multe grupe: începători şi avansaţi. Cu cei mai mici, care abia au început să practice skateboarding-ul, executăm mişcări mai simple şi ne axăm pe menţinerea echilibrului. Cei mai avansaţi îşi pot exersa săriturile şi se pot perfecţiona în schemele mai complicate", a spus Laurenţiu Stan, organizatorul acţiunii.

image

Acţiunea tinerilor braşoveni are ca scop promovarea mişcării în rândul copiilor şi tinerilor, adepţi ai unui mod de viaţă sedentar. Skateboarding-ul este antidotul folosit de aceştia împotriva orelor îndelungate, petrecute doar în faţa computerului.

image

„Ne propunem să promovăm mişcarea, sportul, în general. Cei care practică skateboarding-ul se pot relaxa în aer liber. Este foarte sănătos şi, în acelaşi timp, distractiv. Copiii şi tinerii trebuie să înveţe să-şi petreacă timpul liber afară, făcând mişcare, nu numai în faţa calculatoarelor", a mai explicat Laurenţiu Stan.

image

Organizatorii cursurile de skateboarding spun că lecţiile gratuite vor avea loc, de acum încolo, în fiecare weekend în parcul din Centrul Civic, indiferent de vreme sau de anotimp.

image

La cursurile de la acest sfârşit de săptămână au luat parte zeci de copii şi tineri din Braşov. Acest sport a pătruns în România în urmă cu câţiva ani şi a reuşit să atragă mii de adepţi, într-o perioadă foarte scurtă de timp.

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite