Laura Stoica este însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul vedetelor însărcinate s-a deschis O altă solistă se pregăteşte pentru a deveni mamă în acest an. Laura Stoica, pentru că despre ea este vorba, a crezut ani de-a rândul că nu poate

Sezonul vedetelor însărcinate s-a deschis O altă solistă se pregăteşte pentru a deveni mamă în acest an. Laura Stoica, pentru că despre ea este vorba, a crezut ani de-a rândul că nu poate avea copii şi deja începuse să se împace cu acest gând. ştia că destinul are jocul său secret şi că pentru tot ceea ce ne oferă viaţa există un preţ, aşa că se gândea că acesta ar putea fi cel pe care ea trebuie să-l plătească pentru talentul şi cariera ei. Sarcina a fost un minunat cadou de Crăciun, cel mai frumos dar pe care l-a primit vreodată de această sfântă sărbătoare. Nici ea şi nici logodnicul ei, Cristian Mărgescu, nu au vrut să facă publică bucuria lor până când nu au avut certitudinea că totul decurge normal.
"Sunt fericită", declară simplu şi firesc Laura Stoica. "Copilul se va naşte în septembrie, dar până la venirea lui pe lume sunt hotărâtă să rămân activă, să-mi respect toate angajamentele privind concertele şi să pregătesc un nou album. Este felul în care vreau să-i urez bun venit primului meu copil! Voi urca pe scenă până în ultima lună de sarcină", promite solista. Laura a ales ziua de 1 Martie pentru a împărtăşi cu restul lumii bucuria unică legată de faptul că aşteaptă un copil. "M-am gândit că acest anunţ ar putea reprezenta un mărţişor, un semn de schimbare pentru toate acele femei care îşi doresc un copil, dar şi-au pierdut speranţa că l-ar putea avea", spune ea. Laura a mai fost măritată, în urmă cu 10 ani, cu Florin Ionescu, managerul trupei A.S.I.A., iar căsnicia a durat doi ani.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite