Laszlo Borbely: "Coaliţia va continua discuţiile cu partenerii sociali"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely

Vicepreşedintele UDMR Laszlo Borbely a declarat, luni seara, la un post de televiziune privat, că în coaliţia guvernamentală s-a stabilit să se mai aştepte şi să se continue discuţiile cu partenerii sociali în privinţa pachetului de măsuri de restructurare a cheltuielilor bugetare.

Oficialul UDMR a spus că este posibil ca nu toate măsurile anunţate de preşedintele Traian Băsescu să se regăsească în pachetul de măsuri propuse de Guvern şi care a făcut obiectul discuţiilor din cursul zilei de luni din cadrul Consiliului Economic şi Social.

Mai citiţi şi:

Ministrul Borbely Laszlo, audiat în problema pădurilor mureşene

Laszlo Borbely: „Problema Romaltynului nu este una atât de gravă, dar deocamdată nu se pune problema autorizării companiei”

Borbely a explicat, la Realitatea TV, că "în 2009, în loc să se fi luat măsurile care trebuiau luate, nu s-a făcut o radiografie a aparatului birocratic-administrativ" şi atunci "cuţitul a ajuns la os (...) şi trebuiau făcute tăieri".
Reprezentanţii sindicatelor şi cei ai patronatelor au propus luni amendarea scrisorii de intenţie către FMI şi redactarea unui nou document, care să ţină cont de măsurile anticriză propuse de partenerii sociali.

La reuniunea CES nu s-a putut formula un aviz la scrisoarea de intenţie prin care se propunea reducerea veniturilor salariale ale fiecărui bugetar şi a pensiilor din sistemul public.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite