Lasă cronica în pace!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai bune emisiuni din România ultimilor ani e în pericol de moarte. "Cronica cârcotaşilor" a devenit dintr-odată, spre stupefacţia publicului, dar şi a profesioniştilor,

Una dintre cele mai bune emisiuni din România ultimilor ani e în pericol de moarte. "Cronica cârcotaşilor" a devenit dintr-odată, spre stupefacţia publicului, dar şi a profesioniştilor, "Cronica cârcotaşului, cu Teo Trandafir prin studio". Asta nu înseamnă că singura ediţie de până acum, în care şerban Huidu a făcut pereche cu Teo Trandafir, nu a avut super-audienţă, mai multă decât făceau cârcotaşii de obicei. Dar în acea emisiune s-a văzut ceva foarte simplu, cunoscut oricărui profesionist din branşă: stilurile de divertisment nu trebuie amestecate. Într-adevăr, cu câţiva ani-lumină în urmă, Teo şi Mircea făceau dimineaţa devreme la Antena 1 într-un stil asemănător cu cel al cârcotaşilor. Dar asta a fost de mult. Teo a dovedit că nu mai are acel gen de umor. Miştocărelile filmate în ediţia de săptămâna trecută i-au declanşat cea mai greşită reacţie fostei proteviste: "Hai, mă, că x nu e chiar aşa de rău, îl ştiu eu, a fost la mine în emisiune". şi n-a zis-o numai o dată. Mai rămânea să apară şi vreun manelist în studio şi era totul ca la ea acasă pe platou. N-a fost nevoie, a prestat ea triluri populare. Cu puţină vreme în urmă, când Teo pleca în vervă de la Pro, iar ştirile de seară difuzau un reportaj de la o nuntă de caravane, cronica zicea (citez din memorie, deci inexact): "Acum o să îşi rotunjească veniturile Esca, că băieţii ăia simpatici nu mai pot merge la Teo la emisiune".
(Scriu acest text miercuri dimineaţă. Huidu şi Găinuşă sunt bine mersi, la radio îşi văd de treabă). Mi se suflă în cască că Mihai Găinuşă nu mai pleacă nicăieri. Să se fi speriat de ce poate să se aleagă de Cronică cu Teo, în locul lui, pe post? Tot ce se poate. Dorim "Cronicii Cârcotaşilor" o viaţă cât mai lungă. Cât despre Teo, aştept să o văd pe post, să ne arate un contract semnat undeva, ca să ştim la ce televiziune lucrează. ştiţi ce a fost cel mai distractiv din toată apariţia asta a lui Teo la Cronică? Se întâmpla cam la o săptămână după ce reapăruseră zvonurile că pleacă la turci, deci că nu stă la Realitatea. Pe urmă, linişte. Pe urmă o vedem la Prima, stupoare. Apoi, spre deliciul meu personal, a doua zi, Realitatea TV difuzează comunicat de presă prin care anunţă super-audienţa lui Teo la Prima TV. Prima TV n-a comunicat nimic. Cred că, încet-încet, Teo devine un necomunicat de presă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite