Lansarea caiacului pe zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou sport extrem a fost lansat în România. Este vorba de Snow kayakingul sau caiacul pe zăpadă. Zeci de curioşi s-au adunat pe pârtia de schi din Vârtop, staţiunea

Un nou sport extrem a fost lansat în România. Este vorba de Snow kayakingul sau caiacul pe zăpadă. Zeci de curioşi s-au adunat pe pârtia de schi din Vârtop, staţiunea Arieşeni, judeţul Alba, la lansarea oficială a caiacului pe zăpadă. Acest sport a fost inventat de caiaciştii care acum nu pot face caiac pe apele repezi de munte. Profitând de zapadă, aceştia s-au urcat în caiace şi şi-au dat drumul pe pârtia abruptă.

Fanii acestui sport extrem spun că la lansare au fost dezavantajaţi de zapada moale, care nu a permis o alunecare rapidă. Cu cât zapada este mai îngheţată, cu atât şi senzaţiile sunt mai puternice. Organizatorii speră să convingă cât mai multe persoane să practice acest sport extrem. Dacă vremea se va încălzi, zilele următoare, iubitorii de senzaţii tari sunt invitaţi să se iniţieze în practicarea caiacului pe apele repezi ale râului Arieş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite