Lady Gaga, către fanii români: "Nu sunt o creatură a guvernului vostru" VEZI GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga
Lady Gaga

Cântăreața Lady Gaga și-a început show-ul din București într-o atmosferă incendiară, cu miile de fani strigând în delir, în fața unei scene imense.

Artista, care a întârziat doar zece minute, a recreat imaginea controversată din spectacolele sale anterioare şi şi-a făcut apariţia, din nou, dintr-un vagin gonflabil. Prima piesă pe care a interpretat-o a fost "Born this way".  

"Nu sunt o creatură a guvernului vostru. Sunt voi. Voi m-ați creat", a spus cântăreaţa fanilor români, în majoritate adolescenţi, la finalul piesei "Bad romance". Lady Gaga a invitat publicul să ţipe pentru ea: "Haideţi, ţipaţi pentru mine! Nu este suficient de tare",  le-a spus celor prezenţi, în număr de aproximativ 30.000. 

Artista a schimbat mai multe ţinute, după fiecare melodie cântată. Printre ele, o rochie de mireasă și un sutien cu forma unor mitraliere. "Bucureștiul este un oraş frumos", a mai spus Gaga, arătând spre Palatul Parlamentului, clădire care se află în faţa scenei.

Concert 5

Click pe imagini pentru fotogalerie

Pauzele dintre melodii au fost foarte scurte, cu o singură excepţie. Ea a stat mai mult în culise între două melodii, iar când a revenit pe scenă şi-a cerut scuze publicului şi a explicat că a vomat. "Mi s-a mai întâmplat la concerte. Nu am vrut ca voi să vedeţi asta. Staţi liniştiţi, nu mai vomit încă o dată. Nu am nimic în stomac", a spus ea.

Înainte de a interpreta ultima melodie, "On the edge", diva a luat din public o fată şi un băiat. Fata a plâns de emoţie şi de bucurie că se afla alături de idolul său. Lady Gaga a dansat şi a cântat împreună cu ei. La final, diva a mai spus: "România, te iubesc. Nu am visat că voi ajunge atât de sus. Am sperat că dacă voi compune zilnic melodii voi ajunge o stea".

Lady Gaga a sosit în București ieri, după un concert la Sofia. A stat în jur de patru ore în autocarul cu care a venit din Bulgaria şi care a fost parcat în faţa hotelului Athénée Palace Hilton din centrul Capitalei.

Zeci de fani înfocați au întâmpinat-o în fața hotelului, plângând de fericire că au putut să o fotografieze, sau de tristețe că nu au primit autografe.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite