Kitty, cu buletin italian, dar cu gândul la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbătorile Paştelui au adus-o acasă, la Bucureşti, şi pe Kitty Cepraga, celebra blondă a showbizului autohton. Ea a petrecut cinci zile alături de părinţi şi de fratele mai mic, Alexandru,

Sărbătorile Paştelui au adus-o acasă, la Bucureşti, şi pe Kitty Cepraga, celebra blondă a showbizului autohton. Ea a petrecut cinci zile alături de părinţi şi de fratele mai mic, Alexandru, şi a plecat în Italia în mare viteză pentru că miercuri (26 aprilie) urma să participe la un casting.
Kitty Cepraga are, pentru români, dar şi italieni, imaginea unei bombe sexy, lucru firesc dacă luăm în considerare faptul că anul trecut ea a figurat pe locul 33 în topul FHM al celor mai "tari" femei din întreaga lume. După perioada de ascensiune în ţara natală, Kitty a dorit să-şi încerce norocul şi în Italia. şansa îndeplinirii acestui vis este strict legată de unchiul său, doctor în fizică nucleară, care trăieşte de foarte mulţi ani la Bologna, care a luat-o sub oblăduirea sa pe fiica fratelui său şi i-a asigurat căminul şi liniştea de care are nevoie orice om "rupt" din rădăcinile sale. Aşa se face că, spre deosebire de alte tinere aflate în căutarea succesului pe alte meleaguri decât cele natale, Kitty se poate mândri cu faptul că are şi buletin italian… Dincolo de imaginea glamour pe care o serveşte publicului la sugestia managerilor care ştiu ce se cere, Kitty Cepraga este o fată modestă şi foarte ataşată de familie. Atunci când se află acasă, la părinţi, ea se comportă, spun apropiaţii ei, ca şi cum n-ar fi cunoscut vreodată succesul. La spectatori şi la sexul puternic… Anul acesta, vedeta a petrecut Paştele cu părinţii şi fratele, alături de care a mers la Biserica Albă şi apoi acasă, în apartamentul situat în apropierea Pieţei Amzei, pentru masa de Înviere... Din păcate, după cum ne-a mărturisit Sanda Cepraga, mama Kristinei - Kitty (ea şi soţul ei, Teofil Octavian Cepraga, sunt nişte profesionişti cu state vechi în Televiziunea Română), timpul a fost prea scurt: "Mi-aş fi dorit să stea mai mult timp în ţară, dar mă bucur că a venit chiar şi pentru cinci zile, pentru că sărbătorile sunt cumplite dacă suntem departe unii de alţii" .Kitty îşi doreşte din tot sufletul o carieră în lumea teatrului şi filmului. European dar, mai ales, american. În vederea realizării acestui vis, ea ia, în prezent, cursuri de actorie, în particular, cu profesoara Ilsa Prestinari şi a intrat pe mâna unui fost agent al lui Robert de Niro, actorul care i-a remarcat frumuseţea şi care, în vara anului trecut, a invitat-o la deschiderea unei expoziţii care a avut loc la Roma, cu tablouri realizate de tatăl său. După Monica Bârlădeanu, o altă româncă, şi tot una dintre cele mai sexoase, se pregăteşte să intre, cu graţie, farmec şi talent în "jungla" hollywoodiană.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite