Kid Chriss şi Franco Bianco, la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kid Chriss, alături de Franco Bianco, încălzeşte în seara aceasta atmosfera pe litoral, în Club Gossip. Kid Chriss este rezident în Cluj Napoca, în Oscar Club, şi mixează deja din 2004.

Kid Chriss, alături de Franco Bianco, încălzeşte în seara aceasta atmosfera pe litoral, în Club Gossip. Kid Chriss este rezident în Cluj Napoca, în Oscar Club, şi mixează deja din 2004. Evoluţia lui a fost rapidă, şi, în 2005, a fost desemnat deja pe locul şase în România în topul DJ-ilor cu cea mai rapidă ascensiune, după aprecierile revistei "Nights.ro". A mixat la Bucureşti în Tha Spot şi la Gossip, la petrecerile organizate de www.nights.ro şi www.loveevents.ro. De cele mai multe ori a asigurat în aceste cluburi warm-upul pentru DJ cunoscuţi, ca Christopher Lobsinger de la www.protonradio.com, dar şi ca main act, prezenţa principală, alături de alţi DJ români, ca Pagal, Internullo sau Kool. Pe 1 mai 2006, a mixat la megapetrecerea "In Deep and Dance", la Mamaia, pe plaja Kudos. I s-au alăturat Oliver McGregor, Dave van N, Polly, Livio, Pagal, Internullo. Vara aceasta, a avut ocazia, importantă pentru cariera lui, de a mixa alături de nume mari, precum Ricardo Villalobos, Ali Dubfire şi Martin ten Velden. A apărut şi la petrecerile din Timişoara, în Club No Name, unde a mixat cu Nick-K (Amsterdam), dar şi în Club Komodo, la Iaşi, în Club XS, la Zalău, în Old Jack Pub şi în alte locaţii din România. A putut fi urmărit ca guest dj la Radio JustMusicFm. La Cluj, a mixat alături de Echomen, Yvel&Tristan, Monkz, Chris, Kuhl, Slide, Dave van N, Livio, Kool, Pagal, Internullo şi numeroşi alţii.

Din toamna lui 2006, îşi va continua rezidenţa la "Oscar", unde va împărţi pupitrul cu DJ ca Ricky Stone, Ricky Ryan aka Can Costa, Oliver Mcgregor şi mulţi alţii. Pe viitor, plănuieşte să urmeze the London School of Sound şi, în urma acestor cursuri, să lucreze ca producător "titrat".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite