Keo a filmat in flacari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Keo e gata de un nou album. Dar până atunci ne surprinde, plăcut ce-i drept, cu un videoclip "în flăcări", realizat la piesa "În ochii tăi", cea care va da şi numele discului. Producţia

Keo e gata de un nou album. Dar până atunci ne surprinde, plăcut ce-i drept, cu un videoclip "în flăcări", realizat la piesa "În ochii tăi", cea care va da şi numele discului. Producţia noilor piese a fost realizată în Elveţia, iar masterizarea lor s-a realizat într-un studio parizian.

Dragoş Buliga semnează regia noului clip Keo. Povestea redată de imagini e una complexă: Keo încearcă să prezinte transformarea pe care o suferă fiecare dintre noi pe parcursul unei relaţii. Ideea scenariului presupune că mulţi dintre noi, la începutul unei poveşti de dragoste, purtăm măşti, încercând să părem mai buni, însă o dată cu trecerea timpului, ne arătăm adevărata faţă. Aceste măşti apar şi în clipul lui Keo.

Pentru punerea în practică a acestei idei s-a apelat la un machiaj special semnat Costin Voicu, dar şi la ţinute futuriste...

Când s-a înregistrat clipul a fost foarte cald, aşa că vedeta a consumat multă apă...

Producţia a durat două zile

Filmările au durat două zile, prima locaţie aleasă fiind o piscină. Pentru că în scenariu era prevăzut ca personajul principal feminin să înoate pe sub apă, pentru a fi obţinut un efect special, nu au lipsit emoţiile, fata fiind de câteva ori la un pas de a se îneca. A doua zi a fost mai liniştită. Echipa s-a deplasat la Vulcanii Noroioşi pentru a fi completate cele patru elemente ale naturii care vor fi regăsite în clip: apa, aerul, pământul şi focul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite