Katie Holmes a descoperit iaurtul ultradietetic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedetele destăinuie, în sfârşit, care sunt "gustările" lor favorite. Katie Holmes mărturiseşte că distracţia favorită a sa şi a celebrului său soţ este să stea în faţa televizorului

Vedetele destăinuie, în sfârşit, care sunt "gustările" lor favorite. Katie Holmes mărturiseşte că distracţia favorită a sa şi a celebrului său soţ este să stea în faţa televizorului şi să mănânce iaurt cu gust de ceai verde, cu un conţinut redus de calorii, anunţă site-ul Ananova.com.

Actriţa mărturiseşte că ajunge să mănânce chiar trei iaurturi într-o seară, urmărind un film alături de Cruise. Din fericire, acest lucru nu este tocmai îngrijorător pentru dieta ei, pentru că un borcan de iaurt conţine doar 20 de calorii. Holmes este atât de încântată de noua ei descoperire culinară, încât a hotărât să o convingă şi pe prietena ei, Victoria Beckham, cunoscută pentru obsesia ei pentru siluetă, să încerce această trataţie, mai ales că, după părerea ei, iaurtul cu pricina rămâne cremos, chiar dacă are de patru ori mai puţine calorii decât... un măr.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite