Katie Holmes, avocată şi femeie fantastică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia lui Tom Cruise va juca într-unul din episoadele celui de-al doilea sezon al serialului Eli Stone. În episodul intitulat "Grace", Katie Holmes, în vârstă de 30 de ani, va interpreta

Soţia lui Tom Cruise va juca într-unul din episoadele celui de-al doilea sezon al serialului Eli Stone.

În episodul intitulat "Grace", Katie Holmes, în vârstă de 30 de ani, va interpreta rolul unei avocate din oficiu care apără un bărbat acuzat pentru furt.

Serialul "Eli Stone" , difuzat în SUA de canalul ABC (în România - de postul AXN) este o dramă judiciară în care personajul principal, tânărul avocat Eli Stone (Johnny Miller) are halucinaţii premonitorii.

Doctorul său este de părere că viziunile sunt cauzate de un anevrism pe care l-a avut şi tatăl lui. Dar Eli crede că are o misiune mai nobilă, aceea de a deveni un profet spiritual.

Serialul se deasfăşoară de obicei pe două planuri, primul în care evoluează Eli, iar în al doilea - ceilalţi angajaţi ai firmei de avocatură, Taylor Wethersby (Natasha Henstrige), Patti (Loretta Devine), Matt Dowd (Sam Jaeger). Kathie Holmes şi Greg Berlanti, producătorul serialului, au mai lucrat împreună la serialul "Dawson Creek". ("Cei mai frumoşi ani").

De când este căsătorită cu Tom Cruise, Katie nu a filmat mai mult de o peliculă pe an, pentru a fi cât mai mult alături de familie. În 2008, a jucat în "Mad Money" ("Bani gratis", un film mediocru, fără vreo performanţă notabilă) alături de Queen Latifah şi Diane Keaton.

Următorul rol pentru care a semnat un contract cu Warner Bros este cel al celebrului personaj Wonder Woman, într-un lungmetraj pentru marele ecran cu titlu omonim. O noutate în cariera ei va fi scena: din toamnă, este aşteptată pe Broadway, în spectacolul "All my Son", care va avea premiera în octombrie şi se va juca timp de şaisprezece săptămâni. "Katie a făcut un rol fabulos în <> . Este perfectă, ca actriţă, adorabilă şi respectuoasă ca om" a spus despre ea regizorul piesei, Eric Falkenstein.

Katie a făcut un rol fabulos în "The Ice Storm". Este perfectă ca actriţă, adorabilă şi respectuoasă ca om.
Eric Falkenstein,
regizor

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite