Katherine Heigl, aproape eliminată din "Anatomia lui Grey"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai multe dispute cu producătorii serialului "Anatomia lui Grey", Katherine Heigl, actriţa principală, este pe punctul de a fi scoasă din distribuţie. Conform site-ului E!Online,

După mai multe dispute cu producătorii serialului "Anatomia lui Grey", Katherine Heigl, actriţa principală, este pe punctul de a fi scoasă din distribuţie.

Conform site-ului E!Online, producătorii serialului "Anatomia lui Grey" intenţionează să omoare personajul interpretat de Katherine Heigl, dr. Izobel "Izzie" Stevens.

Potrivit sursei citate, creatoarea seriei, Rhonda Shimes, vrea să o scoată pe dr. Izzie din serial din cauza remarcilor calomnioase ale actriţei la adresa scenariştilor.

Heigl a ieşit din cursa pentru premiile Emmy de anul acesta şi şi-a vărsat supărarea pe scenariştii care, spune ea, "nu i-au oferit material destul de convingător" în ultimul sezon. Rhonda Shimes este foarte supărată pe reacţiile ei, după cum şi Heigl are o supărare mai veche: în luna martie, actriţa a declarat că îi este ruşine de faptul că a aflat din presă despre renegocierea contractului cu postul ABC.

În momentul în care a citit în ziare ştirea, Katherine s-a retras de la masa negocierilor, supărată pentru că şefii ei nu au respectat confidenţialitatea. Într-un moment de furie, ea a declarat presei că vrea să rupă contractul şi să se retragă din serial.

Producătorii au gestionat foarte bine criza de imagine, ieşind în presă cu un comunicat în care dădeau asigurări că actriţa, câştigătoare a unui premiu Emmy anul trecut şi o nominalizare la Golden Globe, a semnat contractul cu ei pe mai multe sezoane.

Vechiul conflict, deşi părea aplanat, nu s-a stins. Singura replică "liniştitoare" a lui Heigl este adresată fanilor ei, nu producătorilor: "Indiferent de situaţie, o voi interpreta pe Izzie cu aceeaşi plăcere ca şi până acum". Actriţa, care a jucat anul acesta în "27 Dresses", este căsătorită din octombrie 2007 cu solistul Josh Kelley.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite