Kanal D ce?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminica trecută am avut o surpriză în timp ce butonam telecomanda. Am dat peste Kanal D, postul a cărui lansare a fost anunţată cu atâta tam-tam. Recunosc că am poposit curioasă, să văd

Duminica trecută am avut o surpriză în timp ce butonam telecomanda. Am dat peste Kanal D, postul a cărui lansare a fost anunţată cu atâta tam-tam. Recunosc că am poposit curioasă, să văd dacă reclama făcută pe seama vedetelor atrase în grădina postului a meritat efortul. Am privit minute în şir, dar nu mi-am dat seama. Dacă nu ştiam sigur că sunt în 2007, aveam oarecare îndoieli. Şi asta din cauza ritmului extrem de lent în care se mişcau lucrurile la Kanal D.

N-am înţeles nici de ce era atâta bucurie pe capul vedetelor (una şi una) ce interpretau (mai mult fără, decât cu talent) imnul postului...

Tot surprinsă am fost şi peste două zile când, butonând aceeaşi telecomandă, am nimerit la matinalul postului. Văd două figuri simpatice, dar complet crispate. "El e Ciprian, eu sunt Gâscă, dar dacă vreţi să fiţi drăguţi, spune-ţi-mi gâsculiţă. Avem mari emoţii, suntem la prima emisiune în direct". Ei bine, nu vă miraţi! Aşa suna fraza introductivă în emisiune. Am înţeles că e vorba de un matinal-concurs ce durează câteva săptămâni şi în urma căruia telespectatorii pot vota ce cuplu de prezentatori merită să prezinte în continuare.

Dar asta nu le scuză deloc stângăcia. Săracii telespectatori... Câtă răbdare trebuie să aibă aceştia pentru a suporta zile în şir "Un program ce conţine bâlbe şi emoţii, adică o tragi-comedie", aşa cum au numit-o chiar domnişoara "gâsculiţă" şi colegul ei de platou...?!

În încheiere nu pot spune decât că aceste două tentative de a urmări Kanal D au fost nefericite. La urma urmei, Kanal D ce?

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite