KILIPIRIM, târg de carte, muzică şi film

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până duminică, la Sala Dalles găsiţi, pe alese şi la preţ redus, produse culturale de cea mai bună calitate. Cărţi, produse audio-video, obiecte de anticariat şi antichităţi, jocuri

Până duminică, la Sala Dalles găsiţi, pe alese şi la preţ redus, produse culturale de cea mai bună calitate.

Cărţi, produse audio-video, obiecte de anticariat şi antichităţi, jocuri logice pot fi achiziţionate, în aceste zile, de la KILIPIRIM, cu importante discounturi.

Astfel, transformate în chilipiruri, obiectele dorite ne devin accesibile - un cadou pentru noi înşine sau pentru cei dragi.


Spaţiile de la parterul şi etajul Sălii Dalles, unde este găzduit târgul KILIPIRIM se parcurg stand cu stand, cu nerăbdarea celui care nu se mai satură de ceea ce vede.

Oferta de carte străină şi carte românească a editurilor este variată, casetele audio şi CD-urile ajung la reduceri de până la 70%, iar standurile de antichităţi şi anticariat reţin vizitatorii cu clasoare de monede antice sau cu fotografii de epocă.


Colecţia Adevărul

Standul editorial "Adevărul Holding" prezintă cea dintâi colecţie de carte a editurii, opera completă a lui Vintilă Corbul şi Eugen Burada, şi cartea "Premiul-despre petrol, bani şi putere", un best-seller internaţional de referinţă, scris de Daniel Yergin, o somitate mondială în domeniul economic şi laureat Pulitzer. Cele 25 de
titluiri ale colecţiei pot fi achiziţionate cu un discount de 10%.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite