"Justiţiarul" Drăghici, prins copiind la examenul de asistent universitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaima politicienilor, Bogdan Drăghici, a fost prins copiind la examenul de asistent universitar, de la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti. Tentativa de fraudă a avut loc la proba

Spaima politicienilor, Bogdan Drăghici, a fost prins copiind la examenul de asistent universitar, de la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti. Tentativa de fraudă a avut loc la proba scrisă, după ce a primit 3 la proba orală şi tot 3 la cea pedagogică.
Un raport intern al universităţii, obţinut în exclusivitate de Adevărul, arată că, după doar 6 minute de examen, Drăghici a reuşit performanţa de a scrie 12 pagini! După ce foile i-au fost confiscate şi a fost pus să rescrie lucrarea, Drăghici nu s-a lăsat şi a continuat să copieze, de data asta dintr-o carte de specialitate. Nici activitatea pedagogică de preparator universitar a lui Drăghici nu a fost una strălucită. Potrivit unei evaluări făcute de Universitate, Bogdan Drăghici nu avea nicio metodă de predare, la orele de seminar se asculta muzică de pe calculatorul său, se discutau subiecte mondene sau oferte de excursii şi de bilete cu preţ redus la teatru. Drăghici a lansat studenţilor săi chiar şi invitaţii la nuntă, atât la orele de seminar, cât şi pe internet. El a lipsit de la 7 seminarii, ceea ce în învăţământul universitar echivalează cu autoeliminarea, dar a semnat că ar fi fost prezent. Concediat de la Universitatea Româno-Americană, Bogdan Drăghici a început acum două zile să-i acuze de hărţuirea sexuală a studentelor pe rectorul Ion Smedescu şi pe directorul universităţii, Moni Smedescu, de "vârstă matusalemică". Contactat telefonic, directorul universităţii, Moni Smedescu, ne-a declarat că Drăghici este un "bolnav mintal" şi un "măgar". Directorul a mai spus că există posibilitatea de a-l da în judecată pe fostul preparator.

Drăghici a vărsat lături pe politicieni
Drăghici a avut cuvinte de ocară şi la adresa ministrului de interne, Vasile Blaga, sub care a fost secretar de stat. Tot Drăghici este cel care a lansat o campanie împotriva soacrei lui Mircea Geoană. Acum două zile, "copistul" a mai insinuat că fetele unor înalţi demnitari, precum fetele lui Traian Băsescu, nu ar avea diplome valabile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite