"Jurnalul de bord" al lui Jodie Foster

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul film important semnat de regizorul Robert Schwentke, "Flightplan" (Jurnal de bord), isi tine spectatorul cu sufletul la gura pana in ultimul moment. Kyle Pratt (Jodie Foster) este o mama

Primul film important semnat de regizorul Robert Schwentke, "Flightplan" (Jurnal de bord), isi tine spectatorul cu sufletul la gura pana in ultimul moment.
Kyle Pratt (Jodie Foster) este o mama disperata, care se confrunta cu cel mai cumplit cosmar: disparitia fetitei ei, in varsta de sase ani, Julia (Marlene Lawston). Evenimentul se petrece in avionul de la Berlin la New York, proiectat de insasi Kyle Pratt. Distrusa de moartea subita a sotului ei, Kyle trebuie sa treaca din nou prin momente de teama si deziluzie si, mai ales, ea incearca sa demonstreze membrilor echipajului si pasagerilor suspiciosi ca nu are halucinatii si ca fetita a urcat la bordul avionului, insa a disparut fara urma. Bazandu-se pe instinctul si inteligenta ei, Kyle rascoleste fiecare unghi al avionului pentru a o regasi pe Julia. "Flightplan", un thriller psihologic cu actrita Jodie Foster (dubla laureata a premiilor Academiei pentru "Tacerea mieilor" si "Acuzata) in rolul principal, va intra in cinematografele romanesti incepand cu 18 noiembrie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite