Jurnaliştii publicaţiilor din trustul Intact, evaluaţi online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi după-amiază, toţi ziariştii de la "Jurnalul Naţional" şi-au susţinut "examenele" de evaluare. Surse din redacţiile trustului au declarat că testele au fost online, iar întrebările au fost strict jurnalistice.

În rândul jurnaliştilor din trustul Intact se vehiculează informaţii despre disponibilizări iminente, din motive financiare. Cele mai afectate de restructurări vor fi redacţiile "Jurnalul Naţional" şi fin.ro (fost Financiarul).

Marius Tucă, directorul "Jurnalului Naţional" a refuzat să comenteze informaţiile, pe motiv că nu ar fi persoana cea mai potrivită pentru a face acest lucru, deşi face parte din Comitetul Director care coordonează activitatea tuturor publicaţiilor din trust.
Gabriela Vrânceanu Firea Pandele şi Radu Preda, ambii din conducerea fin.ro şi "Săptămâna Financiară", au refuzat, de asemenea, să facă vreun comentariu. De altfel, Gabriela Firea a intrat, de la 1 noiembrie 2011, în concediu medical. Problemele financiare pentru trustul Intact sunt mai vechi.

Din 29 august 2011, cotidianul Fin.ro nu a mai apărut pe print, ci doar online. În urma unui proces de restructurare, redacţiile publicaţiilor Săptămâna Financiară şi fin.ro au fost unificate, sub conducerea aceleiaşi echipe - Gabriela Vrânceanu Firea, director general, Radu Preda, director editorial şi Edward Pastia, redactor şef.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite