Jurnalistă dispărută în urma unui accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vanda Condurache (foto medalion), directorul de programe al Studioului TVR Iaşi, a murit, ieri-dimineaţă, într-un accident, pe când se îndrepta spre aeroport. La o curbă strânsă, taxiul în

Vanda Condurache (foto medalion), directorul de programe al Studioului TVR Iaşi, a murit, ieri-dimineaţă, într-un accident, pe când se îndrepta spre aeroport. La o curbă strânsă, taxiul în care se afla a zburat de pe şosea şi a căzut în Lacul Ciric. Atât Vanda Condurache, cât şi şoferul au murit, se pare, înecaţi. Poliţiştii cred că accidentul s-a produs din cauza umezelii de pe carosabil, care a făcut ca autoturismul să derapeze. Jurnalista ar fi trebuit să participe în Spania la o conferinţă internaţională a televiziunilor publice europene.

Vanda Condurache a făcut parte din echipa TVR Iaşi încă de la înfiinţarea studioului, în 1991, fiind realizatoarea sau moderatoarea mai multor emisiuni. Ea era şi titularul catedrei "Canale de comunicare - Televiziune" din cadrul Secţiei de Jurnalism a Facultăţii de Litere din Iaşi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite