Jurnalist Realitatea TV bătut în scara blocului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul de investigații Dan Bucura a fost bătut, miercuri seara, în scara blocului în care locuiește de doi indivizi mascați. Aceștia l-au avertizat pe ziarist să nu mai apară la televizor.

UPDATE 07.00 În cazul în care cei doi agresori vor fi găsiţi, pe numele lor se vor întocmi dosare penale pentru vătămare corporală. În această dimineaţă, jurnalistul va merge la Institutul de Medicină Legală, pentru a-i fi prelevate probe care ulterior vor fi adăugate la dosarul deschis de poliţişti, informează Realitatea TV.

UPDATE 00.05 Potrivit Realitatea TV, incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 22.40.

La această oră, Dan Bucura se află la Secția 19 de Poliție din Capitală, unde dă declarații.

----

Jurnalistul, angajat la Realitatea TV, a fost agresat de doi bărbați. Unul dintre ei purta cagulă, iar celălalt șapcă. "Ambii erau niște oameni corpolenți, sportivi. Erau bine făcuți", așa și-a descris ziaristul agresorii. Bucura susține că nu i-au luat nici banii, nici telefonul pe care îl avea asupra sa.

”În scara blocului lumina era stinsă, deși la noi, de obicei, e tot timpul aprinsă. Individul, un băiat foarte corpolent, cu șapcă pe cap, trasă în jos, m-a abordat și... Prima conversație a fost un pumn în ochi, care mi s-a umflat. Mi-a spus ceva surprinzător: <<Mai apari în morții mă-tii la televizor?>>. După care a venit un altul care avea pe față o cagulă și mi-a mai aplicat o mică corecție: o bâtă peste mâini”, a povestit Bucura.

Pe scară au ieșit vecinii speriați, care au sunat la Poliție. La faţa locului s-au deplasat două echipaje, însă agresorii plecaseră.

Jurnalistul a mai declarat la Realitatea TV că nu știe care ar putea fi motivul pentru care a fost agresat, însă, odată ajuns acasă, dorește să vizioneze ultimele sale apariții TV, pentru a-și putea da seama și pentru a-i ajuta pe polițiști să-i găsească pe cei doi agresori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Capitalei, Alexandru Niculae, Poliția se află acum la fața locului și oamenii legii fac tot posibilul pentru identificarea și găsirea celor doi agresori.

În urma bătăii, jurnalistul s-a ales cu răni la nivelul brațului stâng și a feței, dar și cu un ochi vânăt.

Cazul lui Ino Ardelean, un alt jurnalist bătut, a rămas nerezolvat la nouă ani după agresiune

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite