Julio Iglesias devine din nou tată,la 63 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de 63 de ani, soţia sa, olandeza Miranda Rijnsburger, urmând să dea naştere viitorului său copil în aprilie 2007!Cuplul mai are împreună patru copii: Miguel Alejandro, în vârstă de nouă

de 63 de ani, soţia sa, olandeza Miranda Rijnsburger, urmând să dea naştere viitorului său copil în aprilie 2007!
Cuplul mai are împreună patru copii: Miguel Alejandro, în vârstă de nouă ani, Rodrigo - de şapte ani, şi gemenele Victoria şi Cristina - de cinci ani. Iglesias mai are trei copii dintr-un mariaj anterior, cu filipineza Isabel Preysler - Isabel, în vârstă de 35 de ani, Julio Jose, care este un model renumit, în vârstă de 33 de ani, şi celebrul cântăreţ de muzică pop Enrique Iglesias, în vârstă de 31 de ani.
Părintele lui Julio Iglesias a devenit tată la vârsta de 88 de ani şi a murit, în 2005, la vârsta de 90 de ani, la puţin timp după ce soţia acestuia dăduse naştere celui de-al doilea copil al cuplului.
Julio Iglesias este cel mai bine vândut cântăreţ de muzică spaniolă. Artistul a vândut peste 250 milioane de albume în lumea întreagă, în mai multe limbi, şi a susţinut de-a lungul carierei peste 5.000 de concerte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite