Julia renunţă la piesele comerciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solista pregăteşte un album cu care speră să dea lovitura pe piaţa muzicală "Mă voi detaşa de stilul dance, care m-a consacrat, pentru că îmi doresc ca publicul să observe că am

Solista pregăteşte un album cu care speră să dea lovitura pe piaţa muzicală

"Mă voi detaşa de stilul dance, care m-a consacrat, pentru că îmi doresc ca publicul să observe că am ajuns la maturitate din punct de vedere profesional. Gata cu piesele uşoare şi comerciale! Este timpul pentru o schimbare majoră, iar eu sunt mai mult decât pregătită să o fac", spune Julia Jianu.

Cântăreaţa are un videoclip nou la piesa "Silent Time". Filmat la Vulcanii noroioşi, clipul poate fi urmărit în aceste zile pe posturile de televiziune. Julia, care a folosit drept cabină un Mercedes VIP, afişează de această dată un look îndrăzneţ.

Concepute din mătase naturală, ţinutele senzualei blonde au fost create de Nora Bălănică. Regizor şi scenarist, Bogdan Jianu, soţul artistei, poate fi văzut şi în rolul unui percuţionist.

Piesa "Silent Time", compusă de Robby G şi Adrian Nicolae Enache, va fi inclusă şi pe viitorul material discografic al Juliei, care va apărea la casa de discuri Cat Music. Albumul va conţine piese pop, cu versuri realiste şi linii melodice ample.

>> Mă voi detaşa de stilul dance, care m-a consacrat
Julia Jianu

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite