Juke Box a plecat la colindat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubita trupă a emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV cântă, mâine, în Mall Plazza, începând cu ora 18.00. Motivul pentru care ei s-au apucat de umblat prin magazinele

Iubita trupă a emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV cântă, mâine, în Mall Plazza, începând cu ora 18.00.

Motivul pentru care ei s-au apucat de umblat prin magazinele Diverta din Mallurile bucureştene este unul cât se poate de simplu: Juke Box a lansat de curând un nou album de colinde, intitulat "Christmas Songs". Cum Juke Box este o trupă de coveruri, nici acest material discografic nu poate fi altcumva decât cu melodii preluate din repertoriul internaţional.

Încă după prima săptămână de la distribuirea pe piaţă, "Christmas Songs" s-a dovedit a fi un succes mare, la care se adaugă şi multele scrisori şi e-mailuri primite decât de obicei de la fanii lor. Acest lucru i-a determinat pe membrii formaţiei să pornească o miniserie de recitaluri, în cadrul cărora, cei care îi îndrăgesc au posibilitatea de a lua şi autografe.

Albumul conţine hituri de sezon: "Jingle Bells", "We Wish You A Merry Christmas", "Let It Snow", "Merry Christmas Everyone", "Santa Claus Is Coming To Town", "Please Come Home For Christmas", "Jingle Bell Rock", "Sleigh Ride" şi "Rudolph The Red-Nosed Reindeer". Materialul a fost recomandat ca unul dintre cele mai potrivite cadouri de Crăciun. (Ioana Mirică)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite