"Judecătoarea porno" se consideră victima unor înscenări abjecte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta judecătoare Simona Lungu, protagonista filmului difuzat în Danemarca "Secretele Seducţiei", nu a putut fi contactată în ultimele zile de reprezentanţii Consiliului Superior al

Fosta judecătoare Simona Lungu, protagonista filmului difuzat în Danemarca "Secretele Seducţiei", nu a putut fi contactată în ultimele zile de reprezentanţii Consiliului Superior al Magistraturii.
Ea trebuia să-şi susţină ieri cererea de a reintra în magistratură. Simona Lungu, cea care a demisionat în toamna anului 2004, după ce s-a confirmat că a fost protagonista filmului erotic "Secretele Seducţiei", găsit în timpul percheziţiilor la unul din ashramurile MISA, a depus în luna octombrie o "cerere de reintegrare în magistratură".
"Începând cu 30 septembrie 2004, am fost victima unei înscenări abjecte coordonate de persoane necunoscute care aveau interesul să mă compromită din punct de vedere moral pentru a fi îndepărtată astfel din corpul magistraţilor", s-a plâns fosta judecătoare Consiliului. Ea solicită CSM să revină în corpul magistraţilor fără concurs, indiferent de postul pe care urmează să-l ocupe:

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite