Jucătorii lui Fener îl aşteaptă pe Mutu în Turcia- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii lui Fener îl aşteaptă pe Mutu în Turcia- Revista presei sportive
Jucătorii lui Fener îl aşteaptă pe Mutu în Turcia- Revista presei sportive

Presa sportivă de azi scrie despre Mutu care este dorit la Fenerbahce, războiul dintre Steaua şi o parte a suporterilor care îl contestă violent pe Gigi Becali nu s-a terminat o dată cu finalul jocului cu Fenerbahce sau Alessandrina Barbosa a părăsit Rulmentul. Printre alte subiecte, scoţienii sunt jenaţi de eşecul cu Unirea, iar Mighty Mo s-a împrietenit cu Adi Minune.

Jucătorii lui Fener îl aşteaptă pe Mutu în Turcia. Roberto Carlos vrea să-l ia la Fenerbahce pe prietenul lui de la Steaua - Bănel, chiar dacă nu l-a mai ajutat cu un autogol. Fostul galactic ştie şi că Mutu e dorit de Fenerbahce, scrie Sport.ro

Epurările continuă. Războiul dintre Steaua şi o parte a suporterilor care îl contestă violent pe Gigi Becali nu s-a terminat o dată cu finalul jocului cu Fenerbahce. Conducerea din Ghencea a decis să completeze lista celor interzişi pe stadion cu încă minimum 1.500 de persoane. Toţi cei care au luat loc la cele două peluze joi seară nu vor mai putea să-şi ia tichete la viitoarele jocuri din Ghencea, datele lor fiind deja introduse în calculatoarele care emit bilete. "Cei 1.300-1.400 de la Peluza Nord şi cei 100-200 de la Sud m-au înjurat non-stop, îi vom bloca" a fost ordinul lui Becali către subalternii săi, scrie Gazeta Sporturilor.

Şi Alessandrina Barbosa părăseşte Rulmentul! După ce Alina Sorodoc a părăsit gruparea ardeleană încă de săptămâna trecută, vineri vedeta Alessandrina Barbosa şi-a luat bagajul şi a plecat la aeroport, scrie Sport Total FM.

Scoţienii, jenaţi de eşecul cu Unirea!
Atacantul Kris Boyd (Glasgow Rangers) a declarat că echipa sa se gândeşte deja la revanşa de peste două săptămâni cu Unirea Urziceni din grupa G a Ligii Campionilor, unde are ocazia să spele rușinea de marţi, scrie Prosport.

Până să se bată cu Moroşanu, Mighty Mo s-a împrietenit cu Adi Minune. Înainte să dea ochii cu Moartea din Carpaţi, Mighty Mo s-a împrietenit cu un manelist - Adi Minune. Manelistul s-a tras în poză cu noul său frate. Adi Minune s-a întâlnit cu Mighty Mo în clubul de fiţe din Bucureşti preferat de fotbalişti şi nu numai, scrie Kombat.ro.


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite