Joi începe verificarea tehnică a primelor spitale din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalele "Malaxa", "Sf. Luca" şi "Filantropia" vor fi primele verificate de Comisia de verificare tehnică a spitalelor formată la nivelul municipalităţii, care va începe controalele joi, informează Primăria Capitalei.

Comisia va verifica starea instalaţiilor electrice, de gaze, apă curentă, oxigen, precum şi sistemele de pază şi protecţie anti-incendiu la toate spitalele aflate în administrarea Primăriei Capitalei.

Comisia de verificare tehnică a spitalelor din partea Primăriei Bucureşti a fost formată la solicitarea primarului general Sorin Oprescu.

Toate cele 21 de spitale administrate de Primăria Capitalei vor fi dotate cu aparate pentru detectarea fumului, acestea urmând a fi achiziţionate de urgenţă, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, viceprimarul Victor Iovici.

"Vom achiziţiona prin procedură de urgenţă aparate pentru detectarea fumului, care vor fi instalate în toate spitalele administrate de municipalitate, astfel încât să preîntâmpinăm situaţii ca cele de la Maternitatea Giuleşti", a spus Victor Iovici.

Viceprimarul Capitalei a precizat că, în paralel, începând din această săptămână în toate spitalele vor fi verificate instalaţiile electrice, electronice, de gaze naturale şi oxigen, precum şi procedurile de bază în cazul incendiilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite