John Rambo şi Mihaela Rădulescu, vedetele Paştelui la tv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teledon la Antena1. Andreea Marin are un interviu la Realitatea. Mihaela Rădulescu vine cu o emisiune nouă. Pe scurt, ofertele speciale de Paşte, un nou prilej de concurenţă pentru

Teledon la Antena1. Andreea Marin are un interviu la Realitatea. Mihaela Rădulescu vine cu o emisiune nouă. Pe scurt, ofertele speciale de Paşte, un nou prilej de concurenţă pentru televiziuni.

Pro TV revine cu filmele cu temă religioasă cu care ne-a obişnuit şi în anii anteriori, de Paşte. "Iisus din Nazareth" (sâmbătă, ora 17.30), pelicula regizată de Franco Zeffirelli, cu Robert Powell în rolul lui Iisus, şi "Patimile lui Hristos" (sâmbătă, ora 21.45).

Nominalizat la trei premii Oscar, filmul regizat de Mel Gibson reprezintă pelicula religioasă cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei. Iepuraşul a adus la Pro TV un film nou (era cazul, totuşi), violent şi sângeros, cum (nu) se cade într-o zi de mare sărbătoare: "Rambo IV", ultimul film al lui Sylvester Stallone.

Tot Pro TV le propune românilor o petrecere "Made in Romani-a": duminică seara, de la ora 20.30, Florin Călinescu şi Smiley formează din nou, ca şi la Revelion, un cuplu pe micile ecrane, într-un spectacol de divertisment în care vor defila vedetele postului.

Cei trei tenori ai trupei Biondo sunt invitaţii lui Dănutz SRL în duminica Paştelui (ora 17.10) la TVR1. Alături de ei mai vin Stela Popescu, Elena Gheorghe, Dinu Iancu Sălăjanu, Damian & Brothers, Jean Paler, Liza Panait. Luni, a doua zi de Paşte, la prânz, TVR 1 transmite concertul caritabil "Proms of Delight", desfăşurat pe 22 aprilie la Ateneul Român (solişti: tenorii Alfredo Pascu, Marius Manea, Vlad Miriţă, şi invitatele Nico şi Monica Anghel).

Luni şi marţi după-amiază, Marina Almăşan moderează două ediţii speciale "Ne vedem la TVR, cu prietenii, de Paşte!". Piesa de rezistenţă a TVR1 este un film cu şase nominalizări la Oscar, (sâmbătă seara ora 20.10), "Un regal în familie" ("Good Night and Good Luck", cu Jeff Daniels, George Clooney, Robert Downey jr, David Strathairn, regia George Clooney ).

Acasă TV va transmite un regal muzical: sâmbătă, începând cu orele 00.05, concertul extraordinar Luciano Pavarotti: recital în Barcelona. De la orele 01.45, Acasă TV prezintă prima parte a "Premiilor Latin American Billboard Music 2008", cea mai spectaculoasă gală de muzică latino a anului.

Printre nominalizaţi se află Enrique Iglesias, Marco Antonio Solis, Jennifer Lopez, Aventura, Chayanne, Daddy Yankee. A doua parte a acestui spectacol se difuzează duminică, de la orele 23.45. De la 18.30, duminică, sărbătoarea continuă cu "Concertul Celine Dion: A New Day - live in Las Vegas". Luni, o altă legendă a muzicii va cânta ACASĂ: Eric Clapton, într-un concert caritabil, Crossroads Blues Festival.

Surpriză cu Andreea Marin, la Realitatea

Surpriza-surpriză vine din partea postului Realitatea TV: un interviu realizat de Andreea Marin Bănică cu Anamaria Marinca, actriţa din "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", realizat pe platourile noii producţii internaţionale "The Countess", în inima Saxoniei.

Interviul va fi difuzat în două ediţii speciale: pe 26 aprilie, între 19.15 şi 20.00 şi, în reluare, în a doua zi de Paşte, pe 28 aprilie, între orele 22.15 şi 23.00.

Cel mai frumos cadou pentru telespectatorii Prima TV va fi un show care îmbină flacăra pasiunii cu dansul pe gheaţă, coregrafia patinatorilor şi magia muzicii cu jocul de lasere si lumini. Numărul patinatorului Evgheni Plushenko pregătit pentru Campionatele Europene de Patinaj Artistic din 2009 şi graţia Suryei Bonaly, acrobati ai celebrului Cirque du Soleil şi melodiile violonistului Edvin Marton se vor îmbina în spectacolul "Kings on Ice", duminica, 27 aprilie de la ora 22:00, transmis in exclusivitate.

În sfânta seară de Înviere, de la ora 20.30, Antena 1 transmite în direct un spectacol de caritate pentru salvarea vieţilor a şase copii şi tineri cu grave probleme de sănătate. La gala prezentată de Andreea Berecleanu şi Mihai Gâdea participă numeroase vedete ale trustului Intact.

Gabriela Vrânceanu-Firea şi Cristian Brancu vor cânta muzică populară, Jojo şi Andrei Zaharescu vor interpreta o scenă din "Îmblânzirea scorpiei", Mircea Radu şi Simona Gherghe vor cânta în duet o piesă de Beatles, Alessandra Stoicescu şi Lucian Mândruţă vor dansa ca nişte profesionişti, Mircea Badea va boxa cu campionul mondial Leonard Doroftei, Crina Abrudan şi Adelin Petrişor vor avea un număr de acrobaţie aeriană.

Ediţia specială a show-ului "Duminica în familie" va reuni în platoul emisiunii personalităţi şi vedete în devenire. "O seară de vis" este titlul unei noi emisiuni marca Antena 1, care va fi transmisă luni, de la 20.30, într-un show grandios, prezentat de Mihaela Rădulescu şi Dan Negru. Show-ul este filmat în cel mai mare platou de televiziune din România (peste 1.200 mp). Vizionare tihnită!

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite