Joe Cocker "a renovat" sediul taranistilor din Brasov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joe Cocker a fost cazat la Brasov, pret de cateva ore, in apartamentul prezidential de la ,Aro Palace", inaugurat cu aceasta ocazie, costul fiind de doar 400 de euro/noapte. In pofida temperaturii

Joe Cocker a fost cazat la Brasov, pret de cateva ore, in apartamentul prezidential de la ,Aro Palace", inaugurat cu aceasta ocazie, costul fiind de doar 400 de euro/noapte. In pofida temperaturii scazute din aceste zile, Joe Cocker a pretins instalatie de aer conditionat cu (dez)umidificator in cabina de la scena, care trebuie sa mai fie dotata si cu o masa si un fier de calcat. Cabina artistului a fost amenajata in sediul filialei Partidului Popular Crestin Democrat, de unde mobila veche a disparut, iar organizatorii au adus fotolii si canapele noi. De asemenea, toate grupurile si instalatiile sanitare au fost schimbate. Bucuria popularilor crestin-democrati este si mai mare ca TVR le-a amenajat si mansarda, care era nefolosita pana la aceasta ora. De la sediul PPCD, artistii vor ajunge la scena printr-un tunel feriti de o prelata de ochii spectatorilor.
In "coarnele" Cerbului
Concurenta din Elvetia, Jyaleen, si intreaga ei echipa au avut parte de ghinion inca inainte de inceperea concursului. Toate bagajele acestora s-au pierdut la aeroport, dar organizatorii au promis ca problema va fi rezolvata cat mai rapid cu putinta. [ De ghinion a fost urmarita si Gina Pop, care a fost luni seara victima unui accident de masina. Nici nu a plecat bine din fata hotelului, cand o masina cu numar de Bucuresti a lovit autoturismul concurentei, care a scapat cu o sperietura pe cinste. [ Reprezentanta Marii Britanii la festival, Becky, si-a facut luni debutul pe piata muzicala internationala, la Brasov, unde a lansat un maxi-single chiar cu o zi inainte de a urca pe scena. Becky spune ca stie foarte bine Romania pentru ca a studiat multi ani aici, actualul ei indrumator vocal fiind Zoe Alecu. [ Jeff Morgan, coregraful Giuliei Nahmany (Israel), care o va acompania pe scena pe ritmuri de pop si hip-hop, a descoperit din prima zi aromele bucatariei romanesti. El s-a declarat cucerit de ciorba de vacuta, pe care a gustat-o prima oara la Brasov. [ Prezentatoarea festivalului, Ramona Badescu, a incercat sa scape de frigul instalat la poalele Tampei cu o supa fierbinte la restaurantul ,Sirul Vamii". Vedeta a marturisit ca a venit la Brasov cu 12 rochii de scena si 40 de perechi de pantofi, dar nu s-a decis ce va purta in timpul spectacolului.

Din cauza temperaturilor scazute,
Concurentii la "Cerbul de Aur" ameninta cu greva
Nici cea de-a 15-a editie a Festivalului de muzica pop ,Cerbul de Aur" nu a dezmintit vorba brasovenilor care spun ca, indiferent de data organizarii evenimentului, ploaia va incurca toate planurile organizatorilor. Dupa cum a anuntat directorul festivalului, Irina Radu, la repetitia de luni seara concurentii au amenintat ca vor intra in greva fiindca nu vor sa cante in conditii atat de vitrege. Mai mult, unul dintre acrobatii de circ a alunecat si a cazut, dar, din fericire, nu s-a accidentat grav si va evolua in seara de debut a festivalului. Din pacate, meteorologii au confirmat ca in urmatoarele zile ploaia va continua, iar temperaturile minime in perioada festivalului vor ajunge la 6 grade Celsius, iar maximele - la 18 grade joi si vineri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite