Joburi pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joburi pentru studenţi
Joburi pentru studenţi

Ediţia a VI-a a târgului de slujbe în străinătate este găzduită de complexul comercial Iulius Mall între 17 şi 18 martie. Organizatorii încearcă să-i atragă pe tineri cu sute de slujbe şi intershipuri din Statele Unite şi Europa.

Şase firme de recrutare vor fi prezente mâine şi poimâine, la Iulius Mall, în cadrul ediţiei a VI-a a târgului de locuri de muncă pentru studenţi Job Search. Firmele au pregătit o gamă largă de oferte de slujbe şi intership-uri în Statele Unite ale Americii sau Europa.
Ana Maria Nemeş, managerul Mike’s Agency, una dintre companiile participante la târg, spune că firma sa are disponibile peste 1.000 de joburi cu salarii cuprinse între 7 şi 13 dolari/oră. „Noi avem o reducere de 30 dolari pentru fiecare prieten adus în program”, spune reprezentanta Mike’s Agency, care are disponibile slujbe în aproape toate zonele din Statele Unite, printre care San Diego, California sau Hawaii. Baza de date a Zip Travel cuprinde circa 500 de slujbe, potrivit lui Constantin Dancu, director de programe. „Participanţii o să-şi poată alege o slujbă pe loc, din ofertă, sau să participe la târgul din 27 martie, când vor veni partenerii noştri din America, cu peste 500 de joburi din 20 de locaţii”, spune reprezentantul Zip Travel, firmă la care costul programului se ridică la 765 de dolari.

Locuri de muncă în insulele Baleare şi Italia

Business Activ Consult oferă un program de intership în hoteluri din Insulele Baleare şi Italia şi prezintă un curs de însoţitori de zbor care se desfăşoară timp de patru săptămâni în Bologna, dar care din vară va fi disponibil şi la Cluj.
„Programul de intership costă 300 de euro, iar cursul de însoţitori de zbori costă 5.490 de dolari. Pentru primii zece înscrişi avem o reducere de 10%”, spune Ana Maria Denghel, asistent manager la Business Activ Consult.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite