Joaquin Cortes vine la Romantica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, începând cu ora 18.30, postul tv difuzează un material special despre regele dansului. O echipă Romantica l-a însoţit pe Joaquin timp de două zile, de la sosirea pe aeroport până

Astăzi, începând cu ora 18.30, postul tv difuzează un material special despre regele dansului.

O echipă Romantica l-a însoţit pe Joaquin timp de două zile, de la sosirea pe aeroport până după spectacolul susţinut de acesta pe 19 decembrie, la Sala Palatului. Ioana Oprea, prezentatoarea Jurnalului Public de la Romantica, a fost cea care a înlesnit comunicarea dintre artist şi echipa de televiziune şi a fost alături de acesta în cele două zile.


În acest program special este inclus un scurt interviu cu artistul, realizat de către Ioana Oprea, precum şi secvenţe din spectacolul său, "Zapatos blancos" ("Pantofii albi") de la Sala Palatului. Pentru Ioana, care este o admiratoare a marelui dansator de flamenco, a fost o experienţă deosebită: "M-am împrietenit repede cu Joaquin Cortes şi cu cei din trupa lui. Toţi au fost foarte deschişi, chiar dacă toate conversaţiile noastre s-au purtat în faţa camerelor".


Emisiunea moderată de Ioana Oprea vă va oferi mai multe informaţii despre un artist deosebit, unul dintre cei care s-au îndrăgostit de România, el fiind pentru a doua oară pe meleagurile mioritice.


Celebrul dansator, născut în urmă cu 39 de ani într-o familie de ţigani din Spania, a intrat în trupa Baletului Naţional spaniol la vârsta de 15 ani. În anul 1992 şi-a înfiinţat propria sa companie de dans cu care a cutreierat toată lumea. Primul său spectacol, Cibayi, a fost prezentat în premieră în 1992 la Teatrul Champs Elysees din Paris, unde a cunoscut un succes deosebit, fiind apoi prezentat într-un turneu internaţional.
De-a lungul carierei sale, artistul a colaborat cu artişti precum Jennifer Lopez sau Alicia Keys şi a dansat la Gala Premiilor Muzicale Grammy.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite