Joaca a doi şoferi a băgat cinci oameni în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite grav, ieri seară, în urma coliziunii dintre un autoturism Dacia Logan şi un taximetru, în apropiere de Academia de Poliţie. Traficul a

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite grav, ieri seară, în urma coliziunii dintre un autoturism Dacia Logan şi un taximetru, în apropiere de Academia de Poliţie. Traficul a fost restricţionat pe DN 1, circulându-se pe o bandă, pe sensul de ieşire din Bucureşti şi pe două benzi, la intrarea în Capitală.

Şicanări la volan

Agentul Laurenţiu Andrieş de la Brigada Rutieră a explicat că accidentul s-a produs în jurul orei 18,15, când autoturismul Dacia Logan a intrat pe contrasens, după o serie de şicanări în trafic dintre şoferul acestuia şi cel al unui microbuz Ford, ambele maşini circulând dinspre Ploieşti spre Bucureşti.

"În urma unor şicanări, Loganul a depăşit Fordul fiind lovit din spate de acesta şi împins pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un taxi Peugeot. În urma accidentului, o femeie şi doi copii din Dacie, o altă femeie din Ford şi şoferul taxiului au fost răniţi şi transportaţi la spital", a precizat Laurenţiu Andrieş.

Accidentaţii trimişi în trei spitale

Coordonatorul serviciului SMURD Bucureşti Bogdan Opriţa, a declarat ieri că iniţial s-a solicitat intervenţia unei ambulanţe, dar pentru că traficul a fost îngreunat în zonă, a fost trimis un elicopter. Un copil de trei ani, care nu a fost rănit foarte grav, având doar mici contuzii, a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar un altul, de cinci ani, cu traumatism cranio- cerebral minor, a ajuns la Floreasca.

Tot la Spitalul Floreasca a fost transportată şi o femeie cu un traumatism cranio-cerebral minor şi cu o contuzie abdominală, iar un bărbat care avea o fractură de femur a fost trimis la Spitalul Universitar. O pasageră a unui microbuz care a frânat brusc din cauza accidentului a suferit un traumatism cranio-cerebral minor după ce s-a lovit cu capul de tetieră.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite