Jet Li şi Andy Garcia luptă pentru un loc în box-office

0
Publicat:
Ultima actualizare:

bucurie, filosofie a relaţiilor personale, frică, opresiune, clinciuri politice - în filmul regizat de Andy Garcia, "Oraşul pierdut".Istoria unui războinic total"Fără teamă" ("Fearless")

bucurie, filosofie a relaţiilor personale, frică, opresiune, clinciuri politice - în filmul regizat de Andy Garcia, "Oraşul pierdut".

Istoria unui războinic total
"Fără teamă" ("Fearless") intră, de mâine, şi pe marile ecrane din România. Este un film biografic care povesteşte viaţa luptătorului de arte marţiale, Huo Yuanjia, retragerea şi reîntoarcerea sa. Umilit după uciderea tatălui său într-un duel public, Huo Yuanjia (Jet Li) se hotărăşte să facă tot posibilul pentru a ajunge luptătorul perfect. El intră într-un turneu sângeros, unde trebuie să "spargă" patru nuci foarte tari: un boxer britanic, un spadasin spaniol, un soldat belgian şi un maestru al artelor marţiale din Japonia.

Cuba, un tărâm fermecător
"Havana seamănă foarte tare cu un trandafir. Are petale, dar şi spini. Aşa că depinde cum îl apuci. În final însă, întotdeauna te prinde în mrejele lui", spune personajul interpretat de Andy Garcia, Fico Fellove. Regizat de acelaşi actor, "Oraşul pierdut" este un omagiu pentru toţi cei care au trăit, s-au bucurat şi au suferit în Cuba anilor "50. În Havana, o familie înstărită, care are un fiu mare proprietar de cluburi, este prinsă în tranziţia violentă, de la regimul opresiv al lui Batista la guvernul marxist al lui Fidel Castro. Regimul lui Castro îl alungă pe proprietarul de cluburi la New York. Din distribuţie mai fac parte Dustin Hoffman, Bill Murray şi Ines Sastre.

"Piraţii" domină topul încasărilor
Filmul "Piraţii din Caraibe: Cufărul Omului Mort" se află în continuare în fruntea box-office-ului românesc în ultimul weekend, la o săptămână de la premiera din România, conform clasamentului întocmit de Champions. În ultimul weekend, filmul a avut încasări de 108.114 lei, fiind vizionat de 9.121 de spectatori. La o săptămână de la premiera în România, "Piraţii..." a avut încasări totale de 456.894 lei, fiind văzut de 43.544 de spectatori. Filmul cu Johnny Depp este secondat în clasamentul românesc de premiera filmului "Garfield 2", iar pe locul al treilea se situează "Casa de lângă lac", cu Sandra Bullock şi Keanu Reeves.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite