Jennifer, disperată să adopte un copil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jennifer Aniston e în căutarea iubirii vieţii ei - un copil pe care să-l adopte! "Jen pare să se fi împăcat cu viaţa ei, dar în prezent e foarte tristă", spune unul dintre prietenii

Jennifer Aniston e în căutarea iubirii vieţii ei - un copil pe care să-l adopte! "Jen pare să se fi împăcat cu viaţa ei, dar în prezent e foarte tristă", spune unul dintre prietenii actriţei.

În 2005, când Jennifer a divorţat de Brad Pitt, au existat speculaţii că unul dintre motivele despărţirii a fost neputinţa ei de a rămâne gravidă. Dar Jen pretinde că ea întotdeauna şi-a dorit să fie mamă. "Niciodată în viaţă nu am spus că nu-mi doresc copii. Mi-am dorit, îmi doresc şi sunt sigură că voi avea!".

Ea a botezat-o pe Coco, fiica celei mai bune prietene a sa: Courtney Cox Arquette. "Jen este foarte bună cu Coco şi cu copiii prietenilor noştri. Atât de bine se descurcă, încât toţi o încurajează că poate fi o mămică foarte bună", spune un prieten al actriţei. Jen a trebuit să-l privească pe fostul ei soţ cum, în mod public, a devenit tatăl a patru copii - Maddox - cinci ani , Zahara - doi ani şi Pax - trei ani, copii adoptaţi de el împreună cu Angelina Jolie şi Shiloh - fiica lor biologică - care a împlinit un an.

<>

"Cred că lui Jen i-ar plăcea să adopte un copil din America. Aici sunt foarte mulţi micuţi care au nevoie de un cămin - nu trebuie să mergi în ţările din lumea a treia pentru a înfia". "Atunci când prietenii tăi au copii, relaţia ta cu ei se schimbă. Devine mai greu să te vezi cu cei care nu au copii! Dacă Jennifer a hotărât aşa, ea trebuie să fie convinsă că e bine şi pentru ea, şi pentru copil", spune psihologul Cooper Lawrence.

Tătici cu probleme

Testul ADN, de stabilire a paternităţii, confirmă: Eddie Murphy e tatăl copilului lui Mel B.

Actorul Eddie Murphy (foto), 46 ani, s-a supus săptămâna trecută unui test ADN de stabilire a paternităţii. Cum rezultatul e pozitiv, de acum el este oficial tatăl fetiţei lui Melanie Brown (fosta componentă a trupei Spice Girls). Mel B. a născut-o pe Angel Iris Murphy Brown în luna aprilie şi l-a trecut pe Murphy ca fiind tatăl fetei în certificatul de naştere. Atunci, actorul nu a fost de acord să-şi recunoască fiica. El mai are, din relaţiile anterioare, încă şapte copii.

50 Cent a fost dat în judecată de fosta nevastă, pentru că nu plăteşte <> pensie alimentară

Cântăreţul de rap 50 Cent a fost dat în judecată de mama fiului său din cauza pensiei alimentare. Shaniqyua Tompkins spune că băiatului lor, în vârstă de 10 ani, nu-i ajung cei 25.000 de dolari pe care îi primeşte lunar de la tatăl său. Potrivit revistei Forbes, 50 Cent are o avere estimată la suma de 33 milioane dolari, iar fosta sa soţie se consideră îndreptăţită să ceară o sumă cât mai mare. Avocatul starului, Brett Kimmel, a declarat că Tomkins este o "lacomă şi cere, în instanţă, din ce în ce mai mulţi bani". Cântăreţul, pe numele său real Curtis Jackson, a vândut până acum, aproximativ 22 milioane de discuri în întreaga lume.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite