Jeff Goldblum şi Kiefer Sutherland, la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două vedete americane vor filma pe platourile studiourilor Castel Film Jeff Goldblum şi Kiefer Sutherland sunt două dintre starurile de la Hollywood care vor veni anul acesta în

Cele două vedete americane vor filma pe platourile studiourilor Castel Film

Jeff Goldblum şi Kiefer Sutherland sunt două dintre starurile de la Hollywood care vor veni anul acesta în România să filmeze pentru producţii americane. Ambii vor lucra cu echipa de la Castel Film, care se pregăteşte acum intens să-şi primească oaspeţii cum se cuvine, dar şi să le acorde protecţia necesară faţă de interesul pe care mass-media îl va avea faţă de prezenţa lor pe plaiurile mioritice. Nicole Kidman a fost şi ea oaspete al Castel Film (în 2002), pe vremea când a filmat pentru "Cold Mountain", şi a fost una dintre cel mai bine păzite actriţe de la noi, puţini ziarişti reuşind să-i tulbure liniştea în afara platoului de filmare. Jeff Goldblum va sosi la Bucureşti în două săptămâni pentru filmările la producţia "Adam Resurrected", în regia lui Paul Schrader, în care va fi prezentată drama din lagărele de concentrare a unui actor de circ evreu, care este umilit, chinuit şi traumatizat pe viaţă de un colonel nazist. Din distribuţia filmului mai fac parte Willem Dafoe (în rolul comandantului Klein), Veronica Ferres.

Jeffrey Lynn Goldblum, pe numele său complet, s-a născut la 22 octombrie 1952 în Pittsburgh, Pennsylvania. A fost atras de actorie din copilărie, aşa că deja la 17 ani urca pe scenă pentru primele roluri. Printre filmele sale de succes se numără "Jurassic Park" (1993) şi "The Lost World: Jurassic Park" (1997). A fost însurat de două ori, cea de-a doua soţie fiind celebra actriţă Geena Davis, alături de care a avut un mariaj fericit numai trei ani, între toamna lui 1987 şi cea a lui 1990. Ulterior, în 1995, Jeff Goldblum s-a îndrăgostit de actriţa Laura Dern şi relaţia lor a fost intens mediatizată peste ocean, dar, deşi toată lumea aştepta nunta, nu sa ajuns la căsătorie. Jeff şi Laura au fost însă logodiţi timp de doi ani.

Paul Schrader, regizorul peliculei "Adam Resurrected", este cunoscut şi apreciat în lumea filmului de peste Ocean mai ales ca scenarist al filmelor "Taxi Driver" (cu Jodie Foster şi Robert De Niro), "American Gigolo" (1980) sau "Raging Bull" (1980). Kiefer Sutherland, cel de-al doilea "guest star" al celor de la Castel Film în această vară, este fiul celebrului actor Donald Sutherland şi a ales să urmeze cariera tatălui său, deşi ştia precis de la început câte sacrificii va trebui să facă în viaţa privată şi de câte ori va avea de înfruntat comentariile criticilor. De-a lungul anilor, i-a avut ca parteneri pe platourile de filmare pe Ray Liotta şi Forrest Whitaker (în "Articolul 99", realizat în anul 1992) sau pe Jack Nicholson şi Tom Cruise (în "A Few Good Men"-1992), iar în viaţa privată a avut parte de un divorţ, de o iubire (cu năbădăi şi zeci de articole în presă) cu Julia Roberts, apoi din nou de căsătorie (cu Kelly Winn), iar acum se zvoneşte că i-ar da prin cap să divorţeze din nou. Din prima căsătorie, cea în care soţie i-a fost Camelia Kath, Kiefer are o fetiţă, Sarah Jude. Kiefer Sutherland este aşteptat în România la finele lunii iunie. El va interpreta un rol principal în thrillerul fantastic "Mirrors", ce se va filma parţial în România, film regizat de francezul Alexandre Aja. Sutherland va lucra la acest thriller într-o pauză de filmări la serialul de televiziune "24". El a găsit timpul necesar pentru "Mirrors", după ce planurile de a turna un film de ficţiune inspirat din serial au fost amânate, pentru că scenariul nu era gata.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite