Jeep pe fonduri structurale pentru Videanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarului Adriean Videanu i se pregăteşte o maşină de serviciu care îi va face pe mulţi miniştri invidioşi. Este vorba de o nouă maşină de teren marca Volkswagen Touareg care ar urma

Primarului Adriean Videanu i se pregăteşte o maşină de serviciu care îi va face pe mulţi miniştri invidioşi.

Este vorba de o nouă maşină de teren marca Volkswagen Touareg care ar urma să înlocuiască automobilul de aceeaşi marcă pe care îl foloseşte în acest moment, spun surse municipale.

Maşina care îl deserveşte acum pe Videanu este tot un Touareg, dar îl utilizează în urma unui contract de comodat semnat cu Ministerul de Interne, în perioada în care instituţia era condusă de Vasile Blaga. Aşa cum la sfârşitul anului contractul expiră, Videanu nu va rămâne pieton.

"Am vorbit cu ministrul David şi cred că voi rămâne cu actuala maşină până la sfârşitul mandatului. Nu ştiu de existenţa alteia", a declarat primarul Adriean Videanu. Noul Touareg stă însă în faţa Primăriei Capitalei de aproape o lună.

Surse din Primăria Capitalei spun că maşina în valoare de peste 50.000 de euro "face parte din contractul semnat de Direcţia de Utilităţi pentru o lucrare mai mare de reabilitare a reţelelor utilitare din zona de nord a oraşului", un proiect pe fonduri structurale.

Pe lângă această maşină, în contract mai sunt cuprinse şi alte maşini, care după finalizarea lucrărilor vor reveni gratis primăriei. Acest tip de contracte prin care municipalitatea primeşte şi maşini a fost promovat de prin anul 2000, în perioada când primar general era actualul preşedinte Traian Băsescu.

Primăria a beneficiat astfel de maşini marca Dacia, Daewoo sau Hyundai, care sunt şi în prezent utilizate de către angajaţii primăriei, din direcţiile care au încheiat contractele respective. Touaregul cu care ar urma să circule Videanu este cuprins în caietul de sarcini întocmit de un consultant internaţional.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite