Jazz studenţesc la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A VIII-a ediţie a Galelor Studenţeşti de Jazz de la Sibiu a debutat luni seară în forţă, cu un maraton de şase ore de concerte. Prima zi a adus pe scenă formaţii precum Jamboree

A VIII-a ediţie a Galelor Studenţeşti de Jazz de la Sibiu a debutat luni seară în forţă, cu un maraton de şase ore de concerte. Prima zi a adus pe scenă formaţii precum Jamboree Band (Tg. Mureş), Ponton Unit (Timişoara) sau Guilty Lemon (Sibiu), dar şi trupe mult mai cunoscute publicului, Academic Jazz Group (Iaşi), Be Sharp Project (Timişoara), Jazz Basement (Cluj-Napoca).

La secţiunea solişti au susţinut microrecitaluri Anamaria Crăciun (Bucureşti) - voce - acompaniată la pian de Florin Răducanu, Diana Anastasiu (Timişoara) - voce şi Florian Boroghină (Braşov) - solo pian.

Ieri seară au avut loc recitalurile susţinute de Acid Groove şi Jaywalk din Cluj-Napoca, Grupul Vocal Harmony şi Iulia Constantin & Imperium Jazz Band (Sibiu). "Ediţia din acest an ne-a reconfirmat că iniţiativa noastră de a organiza Galele sub formă de concurs este o formulă de succes, câştigătoare atât pentru participanţii care intrăîntr-o competiţie artistică, cât şi pentru public, care are parte de un spectacol de calitate", ne-a declarat Liliana Popescu, director al Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite