Japonezul a făcut stop cardiac de spaimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cetăteanul japonez nu a murit din cauza pierderii de sânge, ci ca urmare a opririi inimii. Surse din cadrul Institutului de Medicină Legală ne-au declarat că vena safenă a japonezului a fost

Cetăteanul japonez nu a murit din cauza pierderii de sânge, ci ca urmare a opririi inimii. Surse din cadrul Institutului de Medicină Legală ne-au declarat că vena safenă a japonezului a fost perforată de caninul patrupedului. Această venă era dilatată din cauza unui început de varice.
Victima a sângerat mult, dar nu a dus la pierderea întregii cantităţi de sânge din organism. Dacă japonezului nu i se punea un garou, ar fi fost nevoie de câteva minute până când viaţa i-ar fi fost pusă în pericol de pierderea de sânge, susţin medicii. Victima avea un cord cu ateroscleroză şi miocardoscleroză, ceea ce a favorizat tulburările de ritm. Scăderea volumului de sânge şi hipotensiunea au făcut ca inima să bată mai tare. În plus, din cauza spaimei, în organism a avut loc o descărcare de adrenalină. Toate acestea au favorizat tulburările de ritm şi, în final, s-a produs stopul cardiac.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite